AVSLØRER: Varg Veum stjernene Trond Espen Seim og Line Verndal avslører at de var kjærester, og bodde sammen i tre år under studietiden.
AVSLØRER: Varg Veum stjernene Trond Espen Seim og Line Verndal avslører at de var kjærester, og bodde sammen i tre år under studietiden.

– Vi var kjærester og bodde sammen i tre år

«Varg Veum»-stjernene avslører kjærlighetsforholdet på TV.

«Varg Veum»-stjernene Line Verndal og Trond Espen Seim avslører for TV-publikummet til «Senkveld» at de har hatt et kjærlighetsforhold som de har holdt hemmelig for offentligheten fram til nå.

– Jeg sjekka han opp etter to uker

Skuespiller-kollegaene gikk sammen på teaterhøgskolen på midten av 90-tallet.

– Jeg husker første gangen jeg så ham. Han kommer opp og leser på en liste, også river han av seg t-shorta. Han river den i stykker. Det var sexy da - han var veltrent, forteller Line Verndal åpen til TV-publikummet.

Verndal var ikke sjenert, og bestemte seg for å¨sjekke opp kjekkasen.

– Så jeg sjekka han opp etter to uker. På dåpen tok jeg tak i han, også ble vi kjærster. Vi har vært kjærester, og bodde sammen i tre år. Vi bodde i kjellerleiligheten til mora di, ler Line godt.

– Rart å prate om det på TV

Trond Espen Seim blir merkelig stille imens Line forteller åpenhjertelig om det hittil hemmelige forholdet. TV-vertene Thomas og Harald blir også svært overrasket over avsløringen.

– Jeg er veldig stolt av det. Det er bare så rart å sitte og prate om det på TV, sier Seim og blir litt satt ut.

– Muttern hadde kontroll på oss begge, sier han, og legger til:

– Jeg kunne gått på en værre smell enn Line Værdal!

Spiller «Varg Veums» gamle flamme

Nå spiller de sammen i den nye «Varg Veum»- filmen «Dødens Drabanter». «Varg Veum»-serien har blitt en enorm suksess. Den har solgt 600 000 DVDer, og en halv million kinobilletter.

Les også: Her er Varg Veums nye flamme

I filmen spiller Line «Varg Veums» gamle flamme, noe som er svært passende etter avsløringen om at de to har hatt en forhold.

– Når jeg skulle på audition så tenkte jeg: «Jeg må jo få denne rollen, for det er jo meg», sier hun.

Tidligere denne uken avslørte Verndal også at de to hovedpersonene måtte mase seg til hetere kjærlighetsscener i filmen:

Les også: Line Verndal ba om å få kline mer

– Han måtte jo ville ha meg for helvete?

– Jeg synes det var veldig, veldig merkelig at jeg skulle komme på hyttetur alene med Varg Veum, også skulle jeg legge ann på han - også skulle ikke han ville ha meg, forklarer Line, og legger til:

– Det ville jeg ikke finne meg i altså. Det gadd jeg ikke! Så jeg fant ut at det måtte skje noe - det måtte oppstå noe mellom disse to. Han måtte jo ville ha meg for for helvete? Så da ville han jo det, ler Line.

Line fikk det som hun ville, for Trond Espen var nemlig ikke vond å be når det kom til mer intimitet med sin gamle flamme.

– Han svenske regissøren tok den regijobben fordi «Varg Veum» hadde sex. Han var ikke så vanskelig å overtale, og det var ikke jeg heller, innrømmer Trond Espen Seim på Senkveld.

Se «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2 i kveld klokken klokken 22:15.