UKONTROLLERT LANDING: En trefelling i Lillestrøm sentrum kom helt ut av kontroll torsdag ettermiddag.   (Foto:  Lisbeth Andresen, Romerikes Blad/ANB )
UKONTROLLERT LANDING: En trefelling i Lillestrøm sentrum kom helt ut av kontroll torsdag ettermiddag. (Foto: Lisbeth Andresen, Romerikes Blad/ANB )

Tok tre biler i en smekk

Denne trefellingen gikk ikke helt som planlagt...

Forskrekkede ansatte ved postkontoret og andre virksomheter rundt Adolph Tidemanns gate 20 i Lillestrøm ble rett før klokka tre torsdag vitne til den elleville trefellingen. Det skriver Romerikes Blad.

Plutselig mistet tømmerhoggeren kontrollen fullstendig, og det store grantreet falt over tre parkerte biler og rett inn i veggen på kontorbygget der menneskene jobber.

Falt feil vei

– Det er en kar som har prøvd seg som tømmerhogger, og det gikk ikke all verdens bra, konstaterer operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt overfor rb.no.

Trefellingen skjedde på naboeiendommen til postkontorets bakgård. I stedet for at treet falt innover på eiendommen der det hadde sine røtter, falt grantreet altså til motsatt side.

– Skadeomfanget kjenner vi ikke i detalj, men det er muligens snakk om bulker og riper i noen biler, knuste vindusruter i kontorbygget og noen fasadeskader. Heldigvis ble det ingen personskader, sier Hallås som videre opplyser at politiet ikke oppretter sak på forholdet, fordi det betraktes som et uhell.

Brannvesenet fikk jobben

Grantreet ble liggende over bilene og inn mot kontorbygget i nærmere to timer før brannvesenet kom og startet oppryddingsarbeidet.

– Enda et oppdrag som føyer seg inn på listen over rare jobber vi må ut på, humrer en av brannvesenets utsendte.

Først ble treet kvistet, slik at de tre bilene kunne fjernes. Deretter kuttet brannmennene opp treet. En del av kvistene ble kastet rett over gjerdet, og inn på eiendommen der treet opprinnelig kom fra.

Vil ikke snakke

RB har vært i kontakt med mannen som felte treet.

– Jeg vil ikke snakke om dette, sier trefelleren.

Du kan lese mer om bil og trafikk på rb.no - her:

SE OGSÅ: Å nei - håndbrekket!!