lambert1 (Foto: Lionel Hahn, © LH)
lambert1 (Foto: Lionel Hahn, © LH)

Drita full Idol-stjerne gikk amok på Gagas fest

Var ikke engang invitert på festen.

Adam Lambert (29) gjorde litt av et inntrykk på Lady Gagas overraskelsesfest, og ikke på en positiv måte, skriver usmagazine.com.

Det var i forbindelse med Gagas 25-årsdag at Idol-stjernen troppet opp og skapte en scene. Kjendisbloggeren Perez Hilton forteller til radioprogrammet Morning Dish at Lambert møtte opp på et tidspunkt da han var sørpe full, på stadiet til pinlig.

Dette gjorde han til tross for at han ikke var invitert. Lambert skal angivelig ha sagt at han var medlem av bandet Scissor Sisters, som har varmet opp for Gaga under hennes «Born This Way»-turné.

Oppførte seg som et villdyr

Hilton forteller videre at Idol-sangeren hadde langet opp til kamp mot veggen, helt til han faktisk slo hull i bygningens lave tak.

Et annet vitne forteller Usmagazine.com at Lambart hadde oppført seg som et villdyr. Han hadde hoppet opp på stoler og bord, mens han ropte og skreik.

Til slutt hadde Gaga bedt sekuritas om sparke han ut fra festen.

Tullet det bort på Twitter

Dager etter hendelsen ville ikke Lamberts talsperson kommentere saken, men hovedpersonen selv brøyt stillheten da han twitret om hendelsen:

«Hånda mi gjør fortsatt vondt. Lol (laughing out loud jour.anm.). Prøvde å feire Gagas bursdag i Piñata-stil, men istedenfor er hånda mi full av blåmerker og la cita har et hull i taket».