Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Ferguson: – Å pensjonere seg er for unge mennesker

Sir Alex Ferguson vil fortsette innen fotballen i flere år fremover.

- Nei, nei, nei. Jeg er i toppform. Å pensjonere seg er for unge mennesker. De kan finne på noe annet.

Sir Alex Ferguson har vært manager for Manchester United siden 6. november 1986 og jager denne sesongen klubbens 19. seriegull.

LES OGSÅ: Mener Ferguson bør kjøpe disse to
LES OGSÅ: Ferguson vil hente tre nye spillere i sommer

Men de siste årene har engelske medier hyppig spekulert i når den suksessrike skotten vil gi seg som manager på Old Trafford.

Ingen planer om å gi seg
José Mourinho er blitt nevnt som en mulig etterfølger – men portugiseren må nok smøre seg med tålmodighet noen år til før han eventuelt skulle ta over for Ferguson.

For i et intervju med PLP, som du kan se i sin helhet i videovinduet øverst, forteller Ferguson at han overhodet ikke har noen planer om å pensjonere seg.

- Nei, nei, nei. Jeg er i toppform. Å pensjonere seg er for unge mennesker. De kan finne på noe annet, sier Ferguson – og hinter om at han selv ville slitt med å finne på ting å gjøre dersom han ikke var manager.

- Så lenge jeg har viljen og helsen, så vil jeg fortsette. Det er det viktigste for meg, sier Ferguson, som fyller 70 år den 31. desember.

Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)

– Vi gir aldri opp
Lørdag møter Manchester United bunnlaget West Ham på Upton Park.

Ferguson spår en jevn og tøff kamp.

- Kampene mot West Ham er alltid vanskelige. Det er alle bortekamper. Men det som har vært typisk for Manchester United denne sesongen er at vi aldri gir opp. Vi forventer en tøff kamp mot et lag som kjemper i bunnen, men forhåpentligvis får vi det resultatet vi ønsker, sier Ferguson.

Se West Ham - Manchester United på TV 2 PL 1 eller tv2sumo.no lørdag kl. 13.45