Målscorer Tyler Ennis (liggende) i duell med New York Rangers' Marc Staal. (Foto: David Duprey/Ap)
Målscorer Tyler Ennis (liggende) i duell med New York Rangers' Marc Staal. (Foto: David Duprey/Ap)

Zuccarello vraket igjen da Rangers tapte

Mats Zuccarello Aasen måtte se lagkameratene gå målløse av banen mot Buffalo.

Mats Zuccarello Aasen var utelatt fra troppen for annen kamp på rad da New York Rangers tapte 0-1 for Buffalo Sabres i NHL onsdag.

Mats Zuccarello Aasen. (Foto: Mary Altaffer/Ap)
Mats Zuccarello Aasen. (Foto: Mary Altaffer/Ap)

Rangers leverte ikke en god kamp på borteis i HSBC Arena i Buffalo, men svenske Henrik Lundquist var god mellom stengene og holdt liv i seiershåpet.

Storspillet var likevel ikke nok til å forhindre nederlag. Dermed ble Tim Connollys scoring i powerplay fem minutter ut i andre periode avgjørende.

Buffalo og New York er tabellnaboer og kniver begge om plass i Stanley Cup-sluttspillet. Rangers kunne med seier sikret seg en fire poengs luke ned til rivalen, men i stedet står klubbene nå med lik poengsum.

– Dette var en viktig kamp og vi er selvfølgelig veldig skuffet over at vi ikke klarte å skaffe oss en luke ned til dem, sa Rangers-forsvarer Marc Staal etter kampen.

Rangers innehar nå 8. plassen i Eastern Conference, som er den siste plassen som gir sluttspillsbilett. Tre poeng bak jager Carolina, som tok en sterk 6-2-seier over Montreal i natt.

Carolina er i form og står med deks seire på de siste åtte kampene.

Rangers har også vist solid form i mars og står med åtte seire på de elleve siste kampene. I det siste har imidlertid John Tortarellas menn slitt med produksjonen offensivt. På de fire siste kampene har Rangers kun scoret tre mål. Likevel har de vunnet to av disse kampene (1-0-seire), mye takket være nevnte Lundquist.

Kun fem kamper gjenstår for Rangers i grunnspillet i NHL. Laget møter byrival New York Islanders hjemme i Madison Square Garden allerede i natt.

Zuccarello Aasen har spilt 40 kamper for Rangers denne sesongen. Han har scoret seks mål og levert 16 assist.