redknapp
redknapp

Redknapp avslører nøkkelen til Tottenhams suksess

Fikk smilene tilbake på en ulykkelig arbeidsplass.

Tottenham har blomstret etter Harry Redknapps inntreden i klubben, men manageren som er kjent som en rev på overgangsmarkedet har ikke handlet voldsomt mye.

Da jeg kom hit synes jeg ikke det var lykkelig arbeidsplass

Suksessen har i stor grad kommet med spillerne som underpresterte da Juande Ramos var manager.

Nå avslører Redknapp hva som fikk det hele til å snu.

– Da jeg kom hit synes jeg ikke det var lykkelig arbeidsplass, og jeg tror mange av de som jobbet her følte det samme. Vi har livnet til og folk liker mye bedre å komme på jobb, enten det er jentene på kontoret eller materialforvalteren. Vi er alle en del av et lag, og om du behandler folk på rett måte, fra topp til bunn, så reagerer de på det. Det er det vi har prøvd å forandre, og jeg tror det har fungert, sier Redknapp.

Se reportasje i videovinduet over!

Hyller Modric
Redknapp hyller også Luca Modric, som han nylig sa at han ikke en gang ville selge for en milliard pund.

– Han er en verdensklassespiller etter min mening. Han kan spille på alle lag i verden. Han er absolutt toppklasse, en fin fyr, han elsker fotball og han kommer inn hver dag og trener bra, skryter Redknapp.

Tror på Walker
Tottenham har også lovende unge spillere på utlån. En av dem er den offensive høyrebacken Kyle Walker, som har spilt for Aston Villa siden januar.

– Vi visste at han kunne spille i Championship, men vi måtte finne ut om han kunne spille i Premier League. Vi lånte han ut til en annen klubb slik at de måtte betale for feilene hans om han skulle gjøre dem. Han har ikke gjort for mange feil, men defensivt kan han bli bedre. Når han går fremover er han fantastisk, og det visste vi fra før. Han har en stor fremtid som Tottenham-spiller, sier Redknapp.