Hanne Krogh korslaget haugesund (Foto: Beate Sneve Larsen)
Hanne Krogh korslaget haugesund (Foto: Beate Sneve Larsen)

Hanne Krogh rørte Jan Thomas til tårer

«Hanne, har du kledd deg selv?»

I går var det klart for eksamen på «Happy Day», og i forkant har det vært mye bråk rundt Jan Thomas sine terningkast på den røde løperen.

Hanne Krogh var til stede på festen i går kveld, og forteller om moteøyeblikket som rørte hennes gode venn Jan Thomas til tårer.

– Det er mange år siden nå, og jeg skulle faktisk på byen sammen med Jan. Det handler om hva folk forventer av meg når det gjelder klær og den slags, for det er vel ikke akkurat det jeg er mest opptatt av. Så kommer jeg hjem til Jan og ringer på, også kommer han ut og sier «Hanne! Har du kledd deg selv?» Ja sier jeg. «Har du sminket deg selv også?» Ja, det har jeg. Også var det en liten tåre som rant, og da sa jeg, Jan, det forteller litt om hva du forventer av meg, sier hun til «God kveld Norge», før hun legger til:

– Det er veldig godt å se at det er ikke på de kriteriene Jan velger vennene sine hvertfall.

– Stråler i hennes nærvær

Artisten hadde tatt med seg sønnen på festen, og han roser sin mors klesstil opp i skyene.

– Jeg synes virkelig hun er dødsstilig. Gjennomgående. Som sagt tidligere, jeg har lyst å være med på party med moren min, og synes egentlig jeg glanser i hennes nærvær.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Happy Day
Happy Day

Uttalte seg om bråket

Linni Meister gikk i forrige uke hardt ut mot stylisten, og mente terningkastene hans var både urettferdige og provoserende. Flere andre kjendiser sa seg enige, og mente at Jan Thomas´ terningkast gjorde rød løper-besøk angstfylte.

Jan Thomas har tidligere ikke ville uttale seg om kritikken, men i går tok han bladet fra munnen og fortalte at det aldri var meningen å såre noen.

– Jeg har aldri, og det vet de som kjenner meg, ment å såre noen, og det vil jeg aldri komme til å gjøre, understreker han.