Photo of Rebecca Black Pictures
Photo of Rebecca Black Pictures

13-åring snart mest hatet på YouTube

Men mobbeofferet kan le hele veien til banken.

Rebecca Black har blitt et fenomen etter hun la ut en musikkvideo på YouTube. 13-åringen ønsket så veldig å bli popstjerne, og foreldre bladde opp 12.00 kroner for å få et profesjonelt team til å skrive en låt til henne og spille inn en musikkvideo.

Grov hets

Resultatet ble sangen Friday som til nå kan skilte med over 60 millioner visninger på YouTube, og låta er blitt ledd av omtrent like mange ganger.

Les også: YouTube-mobbeoffer selger snart mer enn Britney

Men mange nøyer seg ikke med å bli ille berørt, eller humre litt beskjemmet over popstjernestuntet. Til nå har 1,146.471 millioner mennesker trykket på «liker ikke»-knappen under klippet.

Dette fører til at hun nå er en sterk kandidat til å toppe listen over den mest mislikte videosnutten på YouTube, skriver Ace Showbiz.

Bieber leder fremdeles

Så langt tilhører denne tvilsomme æren en annen YouTube-sensasjon, nemlig Justin Bieber. I skrivende stund misliker 1,154.081 mennesker hans musikkvideo «Baby».

Men Bieber må nok snart se seg slått, for unge Blacks «misliker»-tall stiger i et langt hurtigere tempo enn hans.

Håver inn

Selv om Black er blitt mobbet av en hel verden, er det likevel hun som som ler sist. For det første håver hun inn på «Friday» som for tiden ligger på en 28. plass på iTunes Topp 100-liste, og nå spiller 13-åringen inn et helt album.

— Jeg skal bevise at dere alle tar feil, slår tøffingen fast.