119_Per Arne_Guttorm
119_Per Arne_Guttorm

«Farmen»-Per-Arne lekte med døden som 6-åring

Reality-deltakeren har en ellevill fortid.

«Farmen»-deltaker Per-Arne Guttorm var litt av en ramp i sine yngre år, og noen av guttestrekene kunne kostet han livet.

Til Her og Nå forteller Per-Arne at han og fetteren gjorde sport av det å løpe over veien rett før trailerne kom. Da var han kun seks år gammel.

– Når jeg tenker på det i dag, er det en guds lykke at jeg lever. Jeg stoppet med leken da jeg havnet i dragsuget bak traileren, og ble slengt i veigrøfta som en filledukke. Det var ren galskap. Jeg kunne blitt drept som seksåring, sier han til ukebladet.

Laget storbrann

Guttestrekene stoppet ikke der. I utkanten av den lokale søppelfyllingen moret han og fetteren seg med å tenne på tomme sprayflasker for å få dem til å eksplodere.

Noen av boksene fløy opp og landet nede i søppelfyllingen, som inneholdt lettantennelig rusk og rask.

– Å løpe ned for å slukke var ikke det første vi tenkte på. Vi stakk av og brannen kom ut av kontroll. Først etter tre kvarter kom brannbilden og fikk kontroll over den voldsomme brannen. Ingen fikk vite hvem som sto bak, forteller han videre til Her og Nå.

Ønsker kjæreste

Vanlige bilister fikk også smake på Per-Arne og fetterens skøyerstreker. Med piggtrådgjerde plassert over veien ble hjul punktert og biler ramponert. Denne hendelsen gjorde at de kuttet ned på fantestrekene.

Realitydeltakeren har vært singel i 10 år, men håper det blir forandring på damefronten etter at han har vært på TV.