Isabel Blanco  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Isabel Blanco (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Byåsen nær Blanco

Norge og FC Midtjyllands strekspiller Isabel Blanco kan havne i Trondheim.

Trondheim (TV 2 Sporten)

Strekspilleren med 70 landskamper spiller for tiden sluttspill med FC Midtjylland i Danmark, men er i forhandlinger med Byåsen om neste sesong.

– Vi ga henne et tilbud for en uke siden. Dette ble så noe forbedret, og nå har vi gitt henne frist til i morgen onsdag klokka 15, bekrefter daglig leder i Byåsen Torbjørn Balstad overfor TV 2 Sporten.

Byåsen utfordrer Larvik
Klubben har nylig sikret seg Tonje Nøstvold og keeper Terese Pedersen, og håper å styrke laget med ytterligere en profilert spiller.

– Hun er en profil, men først og fremst en sterk og tøff strekspiller som kan utfylle et ungt mannskap hos oss. Og hun scorer mål, skryter Balstad.

– Dere utfordrer Larvik neste år nå?

– Det var ikke så stor avstand mellom lagene på vårt beste, og vi jobber hele tiden for å utfordre, sier Balstad, som ikke ikke utelukker at nettopp Larvik også er ute etter strekspilleren som blant annet har vunnet europacupen med danske Ikast og tatt EM-gull med Norge.

Tertnes også interessert
Blanco sier selv i et intervju med Adresseavisen at hun har fått tilbud fra en annen klubb enn Byåsen, men vil ikke si hvilken. Ifølge Bergens Tidende er det Tertnes som er med i kampen om Blancos underskrift.

– Vi visste ikke at hun hadde et annet tilbud, men det har hun visst. Vi skal snakke med henne i dag, jeg har en god følelse og håper hun velger oss, sier Torbjørn Balstad