Carsten Skjelbreid, Solveig Kloppen og Øyvind Mund (Foto: Kate Hagen/Dinamo )
Carsten Skjelbreid, Solveig Kloppen og Øyvind Mund (Foto: Kate Hagen/Dinamo )

Over 2000 ønsker å få drømmen oppfylt av TV 2

– Det er et land fylt av ønskedrømmer.

I TV 2s nye storsatsning «Ønskedrømmen» får innbyggere fra åtte forskjellige steder i Norge mulighet til å få oppfylt sine største ønskedrømmer. Programmet skal sendes til høsten, men allerede nå er innsendingen av ønskedrømmer i gang.

Siden innsendelsene begynte for tre uker siden har det kommet inn mer enn to tusen ønskedrømmer. Programlederne Carsten Skjelbreid, Solveig Kloppen og Øyvind Mund forteller at det fortsatt er mulig å sende inn sin ønskedrøm.

– Man kan ønske seg sin egen drøm, eller at noen man kjenner skal få sin drøm oppfylt. Det har kommet inn mye forskjellig, store som små drømmer, fra rørende, morsomme og rare til mer ordinære drømmer. Og det er nettopp det som er så spennende, det skal være mulig å få oppfylt alle slags drømmer, forteller Skjelbreid.

– Det er ikke hver dag man får anledning til å ønske seg noe og alle bærer jo på drømmer. Det kan også være at noen har fortalt deg sin største drøm og at du hjelper til for å få den til å gå i oppfyllelse. Å la en slik anledning gå fra seg ville vært veldig dumt, understreker Skjelbreid og røper at han også kunne tenkt seg oppfyllelse av en drøm.

– Jeg skulle ønske at klasse 6b på Raumyr skole skulle hatt en reunion, det har vi aldri hatt, eller så har jeg aldri blitt bedt, ler programlederen.

Flere ønskedrømmer

Så langt synes Kloppen det har vært spennende å se bredden i hva slags ønskedrømmer nordmenn går med.

– Det er et land fylt av ønskedrømmer og det er både rørende, artige og spreke drømmer. Jeg vet at jeg kommer til å bli den av programlederne som griner, fleiper Kloppen.

– Nå gjenstår det kun en uke og det vil nok fort være noe man angrer på dersom man ikke sender inn en drøm man har. Jeg vet at mange går og bærer på artige og kuriøse drømmer, det håper jeg at jeg får være med på å oppfylle, forteller Mund.

Ivrigst i Molde

Eventprodusent Dag Hvaring i Eyeworks Dinamo er godt fornøyd med det store antallet ønskedrømmer som har kommet inn.

– Det er de sterke ønskedrømmene folk har båret på i lang tid vi ønsker å oppfylle, og det er tydelig at innsenderne skjønner det. Variasjonen er stor og spennende forteller Hvaring.

– Så langt har det kommet inn flest ønskedrømmer fra Molde, mens innbyggerne i den nordligste deltagerkommunen, Vågan, har færrest innsendelser. Men det er fortsatt en liten uke igjen før fristen går ut 3 april, så det er bare å sende inn ønskedrømmer på vegne av seg selv elle andre sier Hvaring.

Stedene som skal være med på «Ønskedrømmen» er Vågan, Molde, Flekkefjord, Holmestrand, Kongsberg, Skedsmo, Elverum og Gjøvik.

Klikk her for å se hvordan du kan melde deg på Ønskedrømmen!