Robert_Pattinson
Robert_Pattinson

Robert Pattinson snakker ut om Kristen, bryllup og barn

«Twilight»-kjekkasen er ikke ute etter useriøse forhold.

Robert Pattinson, bedre kjent som «Edward Cullen» i filmserien «Twilight», er en av verdens mest ettertraktede menn.

Men til tross for at Pattinson er drømmehelten til ungpiker over hele verden, skal den bleke kjekkasen ha funnet lykken med motspiller Kristen Stewart.

I et rykende ferskt intervju med italienske Style Magazine, snakker han ut om forholdet sitt til Kristen, kjærlighet, ekteskap og barn, melder huffingtonpost.com

– Privatlivet mitt er noe jeg ikke snakker om. Jeg har aldri snakket ut flørtene mine, og jeg er heller ikke en mann som er ute etter korte og overfladiske kjærlighetsforhold. Jeg snakker aldri ut om forholdet mitt til mine jentevenner, og i hvert fall ikke forholdet mitt til Kristen Stewart, sier han i intervjuet.

– Vi har kjemi

Han røper likevel at han er full av beundring for motspilleren sin:

Twilight (Foto: 310pix, © ep)
Twilight (Foto: 310pix, © ep)

– Jeg beundrer henne fordi hun er en ekte person, en ekte skuespiller. Det var kjemien jeg hadde med henne som ga meg rollen min i «Twilight», innrømmer han til magasinet.

Men han ønsker fortsatt ikke å bekrefte om de to er et par.

– Jeg er ikke interessert i tilfeldige forhold. Jeg må kjenne folk, og det er ikke et eksistensielt ståsted for min del, jeg vil ha en familie, jeg vil ha 2 eller 3 barn. Ikke morsomt? Vel, jeg skulle ønske jeg kunne snakke med dyr og ikke folk som tror de kjenner meg bare fordi de har sett filmene mine, sier en småfrustrert Pattinson.