Hansas finansdirektør Espen Strømme i «Undercover Boss Norge».
Hansas finansdirektør Espen Strømme i «Undercover Boss Norge».

Se sjefen miste kontrollen

En av Hansa-sjefene stoppet hele øl-produksjonen.

Det er ikke alltid så lett å holde tunga rett i munnen når man skal gjøre arbeidsoppgaver man ikke er så kjent med. Det får finansdirektøren i Hansa Borg Bryggerier, Espen Strømme, erfare når han jobber med «gutta på gulvet» i tirsdagens episode av «Undercover Boss Norge». Se video ovenfor!

Se også: Her får Rimi-sjefen kjeft for rørleggersprekken

– Som skapt for ham

Hansa og selskapets 700 ansatte har vært gjennom kraftige nedskjæringer den siste tiden, og ledelsen ønsker derfor å gå undercover for å finne ut av hvordan bedriften kan effektiviseres. Hansas administrerende direktør Lars A. Midtgaard er ikke i tvil om at Strømme er rett person for jobben.

– Espen har hatt en sentral rolle i forhold til de nedbemanningene vi har vært gjennom i år, fordi han i sin rolle sitter på pengesekken i selskapet, og i tillegg er han toneangivende i en rekke prosjekter vi kjører. Jeg tror det er som skapt for ham, dette her.

Se oversikten: Disse norske sjefene går undercover

– Du har ikke kontroll her!

Men det viser seg altså at det ikke er den letteste jobben i verden, å jobbe med produksjonen av drikkevarer. Strømme sliter med det høye tempoet i produksjonen, og når han er på plass i tapperiet får han snart fagarbeider Jane Knutsen på nakken.

– Nå må du skynde deg, nå er du snart tom for lokk, roper hun ut.

Etterfulgt av:

– Nå har du kontroll der, men du har ikke kontroll her!

Se også: «Nei, dette var ikke bra»

Se Strømme stresse i tapperiet i videoen øverst i artikkelen.

Hvordan det går med finansdirektøren undercover kan du se i sin helhet i «Undercover Boss Norge» på TV 2 tirsdag kveld klokken 20.00.