Katy Perry kløft (Foto: Gouhier Nicolas)
Katy Perry kløft (Foto: Gouhier Nicolas)

Mamma traumatisert av Katy Perrys pupper

Denne kløften ble litt for mye å svelge for mamma Perry.

Katy Perry har markert seg med et lekent image og vågale antrekk både på scenen og i musikkvideoer. Dette har falt moren hennes tungt for brystet. Mary Perry Hudson er nemlig en dypt religiøs predikant og nå vil hun skrive bok om hvordan hun har taklet kræsjet mellom eget livssyn og datterens karrierevalg.

Skumle pupper

For tiden går mamma Hudson rundt til ulike forlag med bokideen sin, og New York Post har fått tak i førsteutkastet. Her beskriver predikanten i detalj hvor rystet hun ble over å se datterens kløft backstage før en konsert.

— Katy kom ut av garderoben i et bittelite, sexy kostyme. Ingen mor ønsker å se øverste del av puppene til sin datter. Min første innskytelse var å kommandere henne tilbake i garderoben og kreve at hun tok på seg noe annet. Men likevel lot jeg bare mine hevede øyebryn formidle hva jeg tenkte, skriver Hudson.

Forderver ungdommen

Perrys mamma skriver også at hun håper Katy ville ende opp som en religiøs leder.

— Sangene og opptredene hennes fikk meg til å innse at hun like gjerne kunne ha skrevet salmer, men istedet synger hun "I kissed a girl and I liked it" mens tusenvis av publikummere synger med henne. En del av hjertet mitt ble fylt av glede, mens resten av hjertet sank for de tusenvis av sultne sjeler som ble fôret med noe som kun bringer næring til kjødet, istedet for sinnet.

Ønsker å redde henne

Mammen til popstjernen sammenligner deres mor og datter-forhold med forholdet mellom Billy Ray Cyrus og Miley Cyrus, samt Jon Voight og Angelina Jolie. — Deres barn har også blitt berømte og lever på en måte som står i konflikt med foreldrenes verdier.

Dette gjør Hudson fortvilet.

— Kjære Gud, hvordan kan jeg redde henne fra alt dette? Pengene, berømmelsen, nettverket, menneskene som omgir henne, hvordan skal jeg kunne konkurrere med det? er hjertesukket hennes.

Regn med at boken, som også vil inneholde detaljer om morens syn på ekteskapet mellom Perry og Russel Brand, kommer til å bli revet ut av hyllene om den nå blir en realitet. Og det blir den nok.