BLIR I BRASIL: Neymar droppet Chelsea og blir i Santos. (Foto: STRINGER/BRAZIL/Reuters)
BLIR I BRASIL: Neymar droppet Chelsea og blir i Santos. (Foto: STRINGER/BRAZIL/Reuters)

Landslagssjefen i Brasil: – Neymar vil utvikle seg i England

Mener at stortalentet vil ha godt av å komme til Premier League.

Neymar (19) er et av de heteste salgsobjektene i internasjonal fotball. Brasils landslagssjef, Mano Menezes, mener stortalentet kan utvikle seg mest i England.

Neymar spiller for Santos i hjemlandet, men både Chelsea og Real Madrid er på jakt etter 19-åringen. Tidligere har Chelsea fått et bud avslått.

Les også: Brasil-spiss utsatt for banankasting mot Skottland

Spissen scoret begge målene da Brasil slo Skottland 2–0 i London søndag. Menezes mener den fysisk krevende spillestilen i engelsk fotball vil gjøre Neymar til en mer komplett spiller.

– Stilen i England vil gjøre ham sterkere fysisk, og han må lære seg å komme seg unna tette markeringer. Hvis han gjør det, vil han bli en mer komplett spiller. Jeg ser ikke noe problem i at han drar, selv om det aldri vil være bra for supporterne i Brasil at de beste spillerne drar. Jeg forstår den personlige og økonomiske motivasjonen som avgjør slike ting, sier Menezes.

Men det spørs om Neymar har lyst til å flytte til England. Etter søndagens kamp hevdet han at det ble kastet en banan etter ham og at hele stadion buet da han skulle ta straffe. (©NTB)