70 gjester amok - raserte hotell

Ramponerte hotellrom og nektet å avslutte festen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere ganger måtte politiet i Nordre Buskerud politidistrikt rykke ut til hotellet i Hallingdal, som i sin helhet var leiet ut til et arrangement med opptil 70 gjester.

Skandalefest

– Vi var der noen ganger i løpet av morgenkvisten. Det var rundt 60-70 stykker som var samlet der og ikke ville høre på de som driver hotellet, sier operasjonsleder Arne Bækken ved Nordre Buskerud politidistrikt til tv2nyhetene.no.

I løpet av natten utviklet festen seg til det rene marerittet for de ansatte på hotellet. Gjestenes ville fest ville ingen ende ta, til tross for pålegg fra vaktene om å avslutte. På et par av hotellrommene hadde store ansamlinger av gjester samlet seg for nachspiel, som kom helt ut av kontroll for vekterne.

Evakuerte hotellet

De ville tilstandene førte også til brannalarmen ble utløst slik at hele hotellet måtte evakueres.

Og da gjestene begynte å ramponere hotellrom, tilkalte vekterne politiet for hjelp.

– En mann i 20-årene ble pågrepet for ordensforstyrrelse etter at han nektet å etterkomme pålegg. Han sitter nå i arresten i Hallingdal, sier Bækken.

Får straff

Etter pågripelsen roet skandalefesten seg, men mannen i 20-årene kan vente seg reaksjon fra politiet.

– Men jeg vet ikke helt hva. Det må juristen avgjøre, sier Bækken.

Knuste toalett

Hotellet i Hallingdal var ikke det eneste som slet med rabiate gjester i løpet av helgen.

I Hokksund gikk en Drammens-mann i slutten av 30-årene berserk og knuste et toalett lørdag kveld. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse og hotellet vil trolig også anmelde ham for skadeverk.