Zuccarello vraket i Rangers-seier

Mats Zuccarello Aasen var ikke med i troppen til New York Rangers mot Boston Bruins i NHL lørdag.

Mats Zuccarello Aasen (Foto: David Goldman/Ap)

Rangers vant 1-0 på bortebane og slo tilbake etter torsdagens straffetap mot Ottawa Senators. Da bommet Zuccarello Aasen på straffe.

Derek Stepan scoret seiersmålet allerede etter 6.39 minutters spill. Rangers' svenske stjernekeeper Henrik Lundqvist gjorde 26 redninger og ble kåret til kampens beste spiller. Rangers er fortsatt inne blant sluttspillagene med sin 7.-plass i Eastern Conference.

Jonas Holøs var i aksjon for Colorado Avalanche borte mot Los Angeles Kings lørdag. Kings vant komfortabelt 4-1.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Anze Kopitar midtveis i første periode, mens Michal Handzus økte til 2-0. Milan Hejduk reduserte for Avalanche i midtperioden, men Ryan Smyth økte til 3-1 for Kings tidlig i siste periode. Halvveis ut i tredje periode sørget Trevor Lewis for 4-1.

Holøs fikk 17.27 minutter på isen for Avalanche. Han endte med -1 i statistikken. Colorado Avalanche ligger nest sist i Western Conference. (©NTB)