José Paolo Guerrero scorer for Hamburg mot Köln. (Foto: TV 2/)
José Paolo Guerrero scorer for Hamburg mot Köln. (Foto: TV 2/)

Ståle Solbakken: – Byttene kom for sent

Ståle Solbakken mener Drillo kunne byttet inn Daniel Braaten og Steffen Iversen tidligere.

Kommende landslagssjef Ståle Solbakken var ikke helt fornøyd med at Drillo ventet så lenge med å gjøre bytter mot Danmark.

– Men når de først kom så kom de veldig godt, og det er en fin scoring. Daniel (Braaten) har akkurat kommet inn og spiller til Huseklepp som kanskje gjør kampens beste prestasjon, ved siden av målet til (Dennis) Rommedahl, sier Solbakken rett etter kampen.

Norge slet med å skape store målsjanser på våre danske naboer. Så ble Daniel Braaten byttet inn etter 78 minutter. Tre minutter senere timet Toulouse-spillere pasningen perfekt og serverte Erik Huseklepp den målgivende pasningen som gjorde at Norge fikk med seg et veldig viktig poeng fra kampen på Ullevaal. Noen minutter senere ble Huseklepp byttet ut for Steffen Iversen.

Erstattet John Carew

Daniel Braaten var egentlig ikke med i troppen som skulle møte Danmark, men da John Carew måtte melde forfall på grunn av skade, hentet Egil Olsen 28-åringen hjem fra Frankrike. Det valget angrer nok ikke landslagstreneren på nå.

Toppfotballsjef i Norges Fotballforbund, Nils Johan Semb, mener det er særdeles viktig at Norge ikke tapte kampen mot Danmark.

– Det er kollossalt viktig. Nå er vi fortsatt i føringen i gruppa. Jeg synes vi fikk godt betalt. Vi slet veldig med å skape sjanser i det hele tatt, så vi har ingen grunn til å være veldig fornøyd med prestasjonen vår. Den var under paret i dag.

– Ikke fornøyd med Eriksen

Flere spådde at unge Christian Eriksen kunne avgjøre kampen for Danmark. Landslagstrener Morten Olsen var ikke fornøyd med 19-åringen etter kampen.

– Det var plass og tid, men ballmessig fant han ikke formen, og han hadde problemer med å få spillet til å gå. Vi fikk ikke ham og Krohn-Dehli godt nok med, sa Olsen til TV3 Puls etter kampen, ifølge Sporten.dk