VAREMERKE: Charter Hildes berømte badehette er forsvunnet.
VAREMERKE: Charter Hildes berømte badehette er forsvunnet.

– Jeg er så lei meg. Føler jeg har mista meg selv

– Jeg har ransaket hele huset og bilen, men hetta er borte.

Charter-Hildes berømte badehette, som har blitt hennes varemerke etter at hun var med på TV 3-serien «Charterfeber», er nå sporløst forsvunnet.

– Jeg er så lei meg. Jeg rodde ikke jeg skulle reagere sånn. Jeg har ransaket hele huset og hele bilen, men hetta er borte, forteller en fortvilet Hilde Skovdahl til «God Kveld Norge».

Badehetta har hun med seg overalt som en lykke-gjenstand. Hun driver også badehetta.com, og har gitt ut boken «Fra nonner til badehetter».

Les også: Charter-Hilde vil bli forfatter

Fikk helt hetta

– Jeg har vært så stressa denne uken. «Nå må jeg roe meg ned», har jeg sagt til meg selv.

Hilde Skovdahl forteller at hun brukte badehetta sist i Tønsberg på mandag, men etter det har den vært sporløst forsvunnet.

– Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er en trist tanke. Den er liksom meg. Det er akkurat som jeg er inni den, og jeg føler den bringer lykke. Jeg kjøpte den lenge før Charterfeber. Den hadde en deilig farge, og hver gang jeg var lei meg, tok jeg den på - og den gjorde meg glad igjen.

– Jeg er litt overtroisk

Nå er Charter-kjendisen redd for at tapet vil bringe ulykke framover.

– Jeg er litt overtroisk, og er redd for at jeg har mista meg selv. Var dette min lykke, liksom? Men jeg kan ikke gå så langt at jeg tenker sånn..

– Hetta fiksa meg blind-date med Arne, og domenenavnet badehetta.com til og med. Ting betyr ikke så mye, men akkurat den har vært med meg overalt og er uerstattelig.

Nå håper hun at badehetta blir funnet av en ærlig person, og at den vil returneres til sin rette eier igjen.