omer bhatti til nett (Foto: Andreas L Eriksson, © la)
omer bhatti til nett (Foto: Andreas L Eriksson, © la)

Omtaler Jackson-barna som sine søsken

Omer Bhatti letter også på sløret om hemmelig kjærlighetsliv.

Omer Bhatti trøstet barna til Michael Jackson etter popkongens tragiske dødsfall. I et intervju med magasinet Spirit forteller Omer Bhatti at han så på Jacksons barn som sine egne søsken.

– Det er ikke rart jeg føler det slik, siden jeg har vært i livet deres siden før de ble født, og opp igjennom hele oppveksten, utdyper Bhatti ovenfor VG.

26-åringen bodde en lengere periode i Los Angeles for å tilbringe tiden med Michaels barn og familie etter dødsfallet. Han satt mellom moren og faren til popkongen under minnesermonien, skriver VG.

4937317 (Foto: Splash News)
4937317 (Foto: Splash News)

– Han lærte med mye som menneske

– Vi delte samme smak, musikk, filmer, mat og humor. På mange måter har Michael Jackson oppdratt meg og lært meg veldig mye som menneske, forteller Bhatti til Spirit.

«Støtte gjennom tykt og tynt»

Etter det tragiske dødsfallet mistet midlertidig Bhatti gnisten i livet sitt for en periode, men nå er han tilbake for fullt. Han jobber blant annet med å fullføre sin debut-EP, i tillegg er han aktuell med ny singel som slippes rett før sommeren.

I intervjuet med Spirit letter Bhatti også på sløret i forhold til sitt eget kjærlighetsliv. Han har vært sammen med kjæresten Feven Begramichael i flere år og omtaler henne som en «støtte gjennom tykt og tynt».