Anita Valen
Anita Valen

Anita Valen bombardert med sex-sjikane

Hjemmesiden ble hacket av ukjente menn.

Anita Valen så ingen annen utvei enn å legge ned hjemmesiden sin, da den ble en arena for sex-sjikane av ukjente menn.

– Jeg tok masse forskjellige bilder som jeg skulle ha på hjemmesiden. Men den ble hacket seks-syv ganger, jeg jeg måtte legge den ned. Jeg fikk mye seksuell oppmerksomhet som ikke passer seg på siden. Om jeg ikke sjekket hver dag og slettet etter hvert, ble mange meldinger liggende ute. Derfor måtte jeg til slutt bare stenge, forteller Valen til Se og Hør.

En lettkledd Valen i Pocohontas-stil ble tatt for å promotere henne på den populære nettsiden sin, men ligger nå på hennes Facebook-side istedenfor.

Hater janteloven

Hun er ingen fan av janteloven, som har klare retningslinjer på at man ikke skal tro man er noe, og har stor respekt for Petter Northug som tør å være seg selv.

– Jeg går alltid med sminke og er feminin. Det er min stil, men kanskje litt uvanlig. Da jeg var liten stjal jeg mammas hatter og brukte dem på skolen. Jeg har alltid likt å pynte meg. Jeg hater janteloven, det der at du ikke må tro du er noe. Derfor digger jeg også Northug, som tør å si det han mener og samtidig er en god skiløper, sier hun til ukebladet.

I dag er 42-åringen bosatt i Nederland sammen med ektemannen Gerrit de Vries og barna Darren og Antoinette, men planlegger retrett til Norge.

– Jeg savner Norge fryktelig. Men det vil nok drøye i tre år, til barna er ferdig med videregående.