Rune Almenning Jarstein (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Rune Almenning Jarstein (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Egil Drillo Olsen ble intervjuet av Davy Wathne. (Foto: Frode Olsen/)
Egil Drillo Olsen ble intervjuet av Davy Wathne. (Foto: Frode Olsen/)

Drillo holder tett om keepervalget

Men etter det TV 2 Sporten erfarer har Rune Almenning Jarstein fått klar beskjed: – Du står i mål mot Danmark.

Se pressetreffet i opptak øverst i artikkelen

Ullevaal Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Rune Almenning Jarstein har etter det TV 2 Sporten erfarer gått seirende ut av keeperduellen med Espen Bugge Pettersen.

Det har vært knyttet usikkerhet til hvem som skulle vokte måle mot Danmark, og Drillo valgte å holde kortene tett til brystet i går.

Har gitt keeperne beskjed
Nå har han meddelt keeperne sin avgjørelse for å gi Jarstein arbeidsro frem mot den viktige EM-kvalifiseringskampen lørdag.

– Er avgjørelsen tatt?

– Ja, sier Drillo.

Har den som skal stå fått beskjed?

– Ja.

– Hvem skal stå?

– Det får du ikke vite. Du må da ha lært dette nå, at laget kommer når det kommer, smiler en hemmelighetsfull Egil Olsen.

Spillerne har fått munnkurv
Men etter det TV 2 Sporten erfarer er det Viking-keeper Rune Almenning Jarstein som får tillit mellom stengene i Jon Knudsens skadefravær.

Vi har fått beskjed om hvem som skal spille, men vi har fått beskjed om ikke å gå ut med dette, sier Espen Bugge Pettersen.

Rune Almenning Jarstein har også fått munnkurv.

Jeg skulle gjerne sagt hvem som spiller, men når vi får beskjed om at laget ikke blir offentliggjort, så må vi holde kortene tett til brystet. Sånn er det bare, sier Jarstein.

Les også:Jarstein mener denne keeperen er best i verden

Yngstemann Riise starter trolig
Bjørn Helge Riise, som har vært svært offensiv i media og har gjort sakene sine bra i Sheffield United, starter etter alt å dømme i den ene indreløperrollen, mens Espen Ruud overtar høyrebackplassen til Tom Høgli.

Egil Olsen ønsker heller ikke å bekrefte disse opplysningene, og vil ikke si noe om hvilke spillere han drillet i de ulike posisjonene på dagens trening.

Vi jobber med dødballer. Vi jobber med firere og femmere. Selv om vi ikke har gitt laget til spillerne, så tror jeg nok så godt som alle vet hvem som skal starte, sier Drillo.

Dagens spiller på treningen var Jonathan Parr. Han var meget bra, sier Olsen.

EM-kvaliken i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

Strøken gressmatte på Ullevaal
Danskene har i tre dager trent på dårlige baner for å tilpasse seg forholdene på Ullevaal. Det resulterte i skader på tre spillere i går, deriblant Nicklas Bendtner og Simon Kjær.

Men nå ser banen mer ut som en golfgreen enn en potetåker.

- Alle liker å spille på gode baner, men jeg tror nok danskene hadde lidd mer hvis vi hadde spilt på et potetjorde, sier landslagssjefen.