FÅR STØTTE: Citys rebelske stjerneskudd får uventede godord fra erkerivalen. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
FÅR STØTTE: Citys rebelske stjerneskudd får uventede godord fra erkerivalen. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
PROBLEMBARN: Mario Balotelli får mye oppmerksomhet om dagen   men ikke for prestasjonene på banen. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
PROBLEMBARN: Mario Balotelli får mye oppmerksomhet om dagen men ikke for prestasjonene på banen. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
Premier League

Balotelli: – Et møte med Ronaldo vil forandre meg

Mario Balotelli vet hvordan han skal få ro i sjelen.

Urokråka Mario Balotelli har bare spilt 21 kamper for Manchester City etter overgangen fra Inter. Likevel har han greid å pådra seg ni gule og to røde kort.

Etter det røde kortet mot Dinamo Kiev i Europaligaen for en uke siden, bestemte manager Roberto Mancini seg for å straffe Balotelli ved å plassere ham på benken mot Chelsea. 20-åringen fikk til slutt bare ni minutter på banen.

Idolet Ronaldo
Nå sier Balotelli at han vet hvordan han skal finne roen på fotballbanen: Ved å møte sitt idol Ronaldo - den brasilianske versjonen, vel og merke.

– Dersom du introduserer meg for Ronaldo, så sverger jeg på at jeg skal oppføre meg til jeg slutter å spille fotball, sier Balotelli ifølge Sky Sports.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Jeg har aldri møtt ham, men når du møter ditt livs største idol så kan det forandre deg. Det kan forandre måten du er på, påstår Balotelli.

For City-spilleren har mye å strekke seg etter. «Fenomenet», som Ronaldo ble kalt, hadde en vanvittig scoringsstatistikk å vise til da han var på Balotellis alder. Bare i Barcelona scoret han utrolige 34 mål på 37 kamper.

Balotelli står med ti scoringer på 21 opptredener i City-trøya så langt.

– Ronaldo var den største
– Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Det er så mange store spillere, men Ronaldo var den største. Ett ord fra ham er verdt mer enn tusen fra alle de andre, sier Balotelli, og lover uansett å prøve å slutte med «disse dumme, små tingene» på banen.

Balotelli avfeier samtidig rapportene om en overgang til Milan eller Napoli i sommer.

– Jeg har en femårskontrakt i Manchester. Hvor skal jeg dra?