destamarie
destamarie

Satt med puta i fanget under TV 2-debuten

Desta Marie synes det er pinlig å se seg selv melde været.

I to måneder har Desta Marie Beeder jobbet på spreng for å sette seg inn i jobben som værdame på TV 2.

Onsdag hadde hun sin første sending på TV.

Se hennes første værmelding øverst i saken

– Det å se seg selv på TV er alltid flaut, enten det er riksdekkende eller hjemmevideo. Jeg satt klar med puten i fanget, men jeg slapp heldigvis å bruke den, Sier Desta Marie til «God kveld Norge»

Det å bli værdame i TV 2 er ikke bare en dans på roser. Det er mye som skal læres på kort tid.

– Det er klart det har vært to intense måneder med opplæring. Det jeg synes er mest utfordrende er all teksten som skal pugges på veldig kort tid, for så å formidle den på en god og ordentlig måte, sier hun.

Tar over etter Isabella Martinsen

Desta Marie har ikke stått alene under opplæringen hos Storm. For hennes lærer har vært ingen ringere enn kollegaen Eli Kari Gjengedal .

– Eli Karin har vært en fantastisk lærer og mentor for meg. Jeg har fått utrolig mye støtte og oppmuntring fra både henne og mine andre kollegaer, sier hun.

Og selv om Desta Marie overtar rollen som værdame etter selveste Isabella Martinsen , har ikke det gjort henne mer nervøs.

– Isabella har gjort en enormt bra jobb i ti år og jeg er glad jeg slipper å plukke opp der hun slapp. Jeg får bruke tiden til å modnes på min egen måte, sier den glade bergenseren.

Feiret på jobben

Kollegaene i «Storm» vet hvordan de setter pris på sine værdamer. Etter Desta Maries første sending på TV i dag ble det en aldri så liten feiring på jobb.

– Etter første sending fikk jeg flotte blomster fra «Storm» og det ble kake på hele redaksjonen. Det var god stemning, sier en fornøyd Desta Marie

Ikke vår riktig enda

Nå som hun endelig er å se på skjermen, var det også på sin plass og spørre den ferske værdamen om våren var kommet for å bli.

– Mars og April er to skumle måneder. Oslo har vært heldige de siste dagene og jeg kan bare tenke meg den flotte utepils stemningen de har hatt, sier hun

Allikevel tror hun ikke tiden er inne for å ønske våren velkommen riktig enda.

– Det blir kaldere fremover nå, så ikke ta bort vinterjakkene riktig enda. Allikevel så er det lov å håpe at våren er kommet for å bli, avslutter den nye værdamen