Paradise stian
Paradise stian

Mamma ba Paradise-Stian dra til «sexhotellet»

Selv synes han oppholdet ble for tamt.

Stian Andrå ble den første deltakeren i årets «Paradise Hotel» som kom inn etter den første gjengen hadde blitt kjent med hverandre.

Og selv om programmet ofte blir kritisert for mye nakenhet, alkohol og festing, syntes Stian at oppholdet på hotellet var kjedelig.

For dårlige fester

– Personlig synes jeg mitt opphold på hotellet var tamt. Om folk kaller den festingen skandaløs og synes dette er noe å snakke om, så skule de likt å vite hvordan vi fester på ordentlig, sier han til «God kveld Norge».

For Stian mener selv han vet hvordan en ordentlig fest skal være.

– Man legger seg ikke klokken 02 og man blir ikke fortalt når man skal slutte å drikke. Du skal ikke ha begrensninger. Skal man feste, så skal man feste 100 prosent, sier 23-åringen.

For lite konflikter

Stian ble sjokkert første kvelden på skandalehotellet. For da klokken passerte to fikk de festglade deltakerne beskjed om å legge seg.

– Hva faen skal jeg legge meg for, jeg skal ikke legge meg jeg. Jeg er ikke klar for å legge meg, og jeg er ikke en nachspielperson engang. Det blir for tamt, sier han til «God kveld Norge».

Han mener også at årets deltakere var altfor opptatte av spill og taktikk.

– Jeg hadde håpet på mer konflikter og stress. Men alle var «happy go lucky», så da går det jo greit da, sier han.

– Mamma var mest giret

Stian har fått mye kritikk for sin fremtredende og breiale oppførsel inne på hotellet, men sier selv at han ikke bryr seg noe om hva folk tenker om han. Og på spørsmål om hva foreldrene hans synes om at han meldte seg på «Paradise Hotel» smiler Stian bredt og svarer:

– Det er de som mente jeg passet inn her. Mamma vet at jeg driver med mye tull - hun var mer giret enn meg, sier han.

Interiørsnekkeren fra Stange vil derimot ikke utdype hva slags tull dette er.

– Stian driver med mye tull. Mye som ikke egner seg på TV, sier han om seg selv.