ståle og siv farmen
ståle og siv farmen

– Andre burde ha mye dårligere samvittighet

Siv og Ståle mener Tommy lyver om sin helsetilstand. Se video som ikke vist på TV!

Ståle Bjørnvågs arbeidsmotivasjon fikk seg en kraftig knekk etter at han begynte mistenke storbonden Morten Emil Bergan for å velge han som førstekjempe.

Det er faen meg så mange ting som skal gjøres utenom ukesoppdraget. Hvis de ikke klarer å se det, så må de faen meg si hva de vil for min del. Da har de et alvorlig problem.

– Uaktuelt å slite

Mens resten av gruppa er i skogen og jobber med lauvinga til ukesoppdraget sitter han og kona Siv Bjørnvåg ved hovedhuset.

– Tror du jeg sitter her med dårlig samvittighet? Overhodet ikke. Det er uaktuelt for meg å stå og slite dersom jeg blir valgt som førstekjempe, sa han i dagens episode.

Har det fint med seg selv

I videoen over som ikke er vist på TV innrømmer Ståle at han ikke har dårlig samvittighet for arbeidstreiken.

– Jeg har det veldig godt med meg, selv så det går veldig greit. Jeg har ingen dårlig samvittighet for den jobber jeg har gjort – overhodet ikke. Jeg er faktisk en av dem som gjør mest her, sier han til Siv.

Se også: Siv: – Jeg er veldig lei av sutringa til Julie

– Andre burde ha dårligere samvittighet

Derimot mener ekteparet at det er mange av de andre deltakerne som ikke har rent mel i posen.

– Her er det andre som burde ha mye mye mye dårligere samvittighet, sier Ståle.

Han er sterkt kritisk til de andre deltakerne som ikke har bakt brød eller hjulpet til på kjøkkenet – noe Kim Sondre Krantz Hagen har tatt seg av.

– Hvor mange har gjort disse tingene? Tror folk dette bare dreier seg om ukesoppdraget? Det er faen meg så mange ting som skal gjøres utenom ukesoppdraget. Hvis de ikke klarer å se det, så må de faen meg si hva de vil for min del. Da har de et alvorlig problem, tordner han.

– De er så unge, de er vant til å gå til dekka bord, tilføyer Siv.

Tvilsom til Kim Andrè og Tommys innsats

Begge er enige om at hverken Kim Andrè Ågedal eller Tommy Rodahl trenger å skilte med god samvittighet.

– Kim Andrè for eksempel, han har nesten ikke vært i fjøset. Han har ikke vært på kjøkkenet og han har ikke vært ute og fisket. Alle disse småtingene som vi gjør hele tiden, det har han ikke gjort i det hele tatt, sier Ståle.

Også Tommy får kritikk av den rappkjeftede offiseren.

– Det samme med Tommy, han har ikke vært i fjøset og han har ikke vært ute på jordet. Han har ikke gjort en «pelle mannskit», tilføyer han.

Se også: – Hvis det er noen jeg er irritert på så er det Tommy

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

kim-andre-og-Tommy
kim-andre-og-Tommy

Tvilsom til Tommys forklaring

Kona Siv sier seg fullstending enig i mannens påstander.

– Tommy har ikke vært utenfor gården en eneste gang. Og den første uke, hva gjorde han da? Han melket kyr på morgen og på kveld. Hva gjorde han midt på dagen? Han gjorde faktisk ingenting.

Selv tror hun at Tommy uten grunn skylder på sin helsetilstand. Etter å ha ha konfrontert Tommy med hvorfor han ikke var med og tok inn høyet er hun tvilsom til forklaringen.

– Da jeg spurte han hvor han ble av svarte han at han var så plaget med ryggen. Det er vel heller det at han ikke gidder, sier hun bestemt.

NB! Endret sendetidspunkt for Farmen denne helgen. Farmen går søndag klokken 21.45!