paradise
paradise

Her gir hun blaffen i TV-kameraene - igjen

Med gutt nummer to.

Det går hett for seg også i denne sesongen av «Paradise Hotel».

Deltakerne Mats Figenschou Hansen og Maren Kallhovd innledet sesongen ved å være de første som var intime sammen på hotellet.

I onsdagens episode har Maren gått over til deltakeren Kim Høgås Hansen .

I klippet du kan se øverst i saken, er de to svært intime sammen i et boblebad. Årsaken er at Kim har avslørt at han har lyst til å bli litt teaset.

– Det ble ganske intimt mellom Maren og meg, sier Kim i episoden.

– Kim sa han likte å bli teaset litt, så da gjorde jeg det. Kim ble litt ... kåt, sier Maren.

Les også: Slik slanket FrP-Tove Lill bort 60 kilo

Reagerte på dusjfilming

Mens de to tilsynelatende ikke bryr seg om å bli filmet sammen på badet, er det flere andre deltakere som misliker det sterkt. I begynnelsen av mars gikk flere «Paradise»-deltakere ut og sa at de ikke likte å bli eksponert på denne måten.

– Jeg hørte bare kameraet zoomet da jeg sto i dusjen. Det er litt korny å høre at kameraet går opp og ned, sa Mats til «God kveld Norge».

Madelen Voreland Berås syntes dusj-filmingen var ekkel.

– Jeg syntes det var veldig ekkelt å bli filmet i dusjen. Jeg prøvde å ha bikini og truse og dusje litt sånn at jeg dekket meg til. Jeg håper ikke noen har fått sett noe, sa hun.

Les også:

Hun syntes ikke det var så farlig dersom kameraene kun filmet henne bakfra.

– Det var veldig ubehagelig da jeg hørte de zoomet i dusjen. Om de har fått ryggen og rumpa går vel det greit, men jeg håper ikke de har fått noe foran, sa hun.

Christina Mørland Strandskogen prøvde i likhet med Madelen å dekke seg til for å unngå den verste filmingen.

– Man hørte zoominglyden. Jeg prøvde å dra trusa ekstra over rumpa, og ha på meg bikini og ikke eksponere for mye. Jeg hadde bikini på mesteparten av tida i dusjen, sa Christina til «God kveld Norge».

artikkelen fortsetter under bildet

dusj
dusj

– Må venne seg til linsene

Presseansvarlig for «Paradise Hotel», Øyvind Skovli i TV3, forklarte at deltakere må regne med å bli eksponert i dusjen.

– At «Paradise Hotel» er kameraovervåket, er ingen hemmelighet, så linsene er man nødt til å venne seg til om man skal delta i programmet, fastholdt han.

Filmet på toalettet

Det Maren derimot reagerte på, var at hun ble filmet mens hun gjorde sitt fornødne på toalettet. Man hørte tydelig at deltakeren satt på toalettet og lager lyder.

– Det er litt deilig å lage lyd, sa hun i episoden.

– Feis du, spurte Jeanette Ervall , som sto i rommet ved siden av.

Videre hørte man Maren som sa:

– Fy faen, denne er hard, altså. Herregud. Men nå tror jeg den kommer. Hvis dette blir sendt på TV, saksøker jeg dem, sa hun.

Overfor «God kveld Norge» fortalte hun at det var overraskende at klippet ble sendt.

– Jeg er ikke sur på TV3, men jeg hadde trodd at de ikke skulle sende slikt. Det har vel ikke så mye med historien å gjøre heller, så det er jo kanskje litt unødvendig, sa hun.

para
para