Hawaii Five 0
Hawaii Five 0

Hawaii Five-0 - Premiere!

En palmesusende spenningsserie og et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marineoffiser Steve McGarrett returnerer til Hawaii for å etterforske sin fars død. Han møter igjen sin søster, og lover henne å finne ut av det mistenkelige dødsfallet. McGarrett blir i tillegg hanket inn av guvernøren for å starte opp en elitegruppe med etterforskere, nemlig "Five-0 unit". Han får tilnærmet frie tøyler og blir lovet mindre byråkrati i sitt politiarbeid.

Five-0 unit

På laget sitt har McGarrett; detektiven Danny "Danno" Williams, en omplassert New Jersey betjent, Chin Ho Kelly- en tidligere Honolulu betjent som har blitt feilaktig beskyldt for korrupsjon. Chin var den høyre hånden til McGarretts far, før han døde. Chins kusine, Kono er en vakker og fryktløs politibetjent, hun er nylig uteksaminert fra politiakademiet med planer om å etablere seg som en av avdelingens beste etterforskere.

Sammen skal de tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis nydelige strender.

Legendarisk serie

På slutten av sekstitallet og helt frem til 1980 herjet serien "Hawaii Five O" i USA med stor suksess og serien vant flere Emmy-priser. Dette er "Hawaii Five-0". Serien er ikke en komplett etterligning, men de gamle karakternavnene (Steve, Chin, Danny, Kono) er beholdt og settingen er fortsatt Hawaii.

Se «Hawaii Five-0» på TV 2 onsdag kl. 21.45.