FAMILIEKAR: Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)
FAMILIEKAR: Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)

– Kjærligheten til barna er unik

Håndballesset Kristian Kjelling snakker om livet etter at han ble pappa.

I sommer er det duket for bryllup for Kristian Kjelling og forloveden Madeleine Lundberg.

Paret har to barn sammen, og nå forteller håndballesset hvordan de har bevart spenningen i forholdet etter at de ble foreldre.

– Det er viktig å ta seg tid til hverandre. Vi har vært flinke til å få barnevakt, sånn at vi kan gjøre ting alene også. I sommer var barna hos familie mens vi var i LA. Og jeg tror det er viktig at man kikker mellom barna og gir hverandre en suss, og er litt opptatt av hverandre i hverdagen også. Så man ikke glemmer helt å være kjærester. Det er en klisjé, men jeg tror det er riktig, forteller han til bladet Womens Weekend.

Womens
Womens

– Det er helt unikt

Kjelling snakker varmt om barna Vida og Noah, og han legger ikke skjul på at papparollen har gjort noe med ham.

– Jeg må tidligere opp om morgenen. He he. nei, de har endret hverdagen min og kjærligheten min. Plutselig har jeg en utrolig stor kjærlighet og ansvarsfølelse for de to små som har kommet inn i livet mitt, som jeg aldri har hatt før. Det er helt unikt, sier Kristian til bladet.

Han understreker imidlertid at han ikke tror han har forandret seg særlig som person etter at han ble pappa.

– Kanskje for snill

Aalborg-spilleren forteller at han ikke gleder seg til datteren Vida blir så stor at hun tar med seg gutter hjem. Han føler han er ekstra overbeskyttende overfor datteren.

– Vida var det første barnet mitt, og lille jenta til far, da vet du. Jeg må ta meg selv i nakken iblant for ikke å være for på, sier han.

På spørsmål fra Womens Weekend om hvorvidt han er for snill, svarer han følgende:

– Jeg vet ikke. Kanskje mot datteren min.