FAMILIEN HAR FÅTT NOK: Charlie Sheens bror Emilio Estevez sier han har fått nok av Charlies oppførsel.  (Foto: Ed Andrieski/Ap)
FAMILIEN HAR FÅTT NOK: Charlie Sheens bror Emilio Estevez sier han har fått nok av Charlies oppførsel. (Foto: Ed Andrieski/Ap)

Charlie Sheens bror har fått nok

Truer med å «kverke» lillebroren.

Emilio Estevez, storebror til Charlie Sheen, har fått nok av brorens oppførsel.

Nå truer storebror med å «kverke» Charlie i ekte «Gudfaren»-stil.

Vil ta med broren på båttur

– Det er en scene i «Gudfaren II» som jeg elsker. Når Michael Corleone sier til Fredo, du er min bror men ta aldri parti mot noen i familien. Så må han ta Fredo med seg på en «båttur», sier Estevez til The Sun.

Ombord på båten blir Fredo skutt av storebror Michael.

Har forsøkt å hjelpe

Nå føler altså Charlies familie at han beveger seg farlig nær grensen for hva de kan akseptere.

– Det er i perioder som dette jeg vil gi Charlie en båttur. Han burde vite at han har en båtur å se frem til. Noen må være Michael Corleone, sier Emilio videre.

Han sier han har forsøkt å hjelpe broren, men til ingen nytte.

Ikke et godt forbilde

– Alt jeg kan gjøre for Charlie er å forsøke å gå foran som et godt eksempel. Men egentlig var jeg nok et ganske dårlig forbilde. Jeg var en bad boy. Jeg drakk og mistet uskylden under innspillingen av «Apocalyse nå», da jeg bare var fjorten, sier han videre i The Sun intervjuet.

Men han har fortsatt ikke mistet håpet om at Charlie skal bli frisk igjen.

– Det fins så mange eksempler på at mennesker som lykkes å komme seg ut av skiten og fødes på nytt. Så be for ham og håp at han ser klart igjen, avslutter storebror Emilio.