Farmen kimskristinseng
Farmen kimskristinseng

Derfor valgte Kristin og Kim ikke å skjule Farmen-flørten

– De andre skjønte jo hva som skjedde.

Forrige uke valgte storbonde Kristin Glück Evensen å ta med seg Morten Emil og Synne i storbondehuset for å ta fokus bort fra henne og Kim Sondre Krantz Hagen .

Men denne uken gjør turtelduene ikke noe for å skjule at de har funnet tonen. De deler seng, går på tur og jobber sammen.

– Ikke trussel

– Vi ble husvarme og skjønte at det var helt greit at vi hadde funnet tonen. De andre deltagerne så ikke det som en trussel, men synes det var hyggelig. For det blir jo god stemning når folk finner hverandre. Det var jo ikke for å være en allianse at Kim og jeg var sammen. Vi var jo bare sammen fordi vi hadde det hyggelig sammen, sier Kristin Glück Evensen til «God kveld Norge» og tilføyer.

– De andre skjønte jo hva som skjedde. Så det var ingen grunn til å late som.

– Det var ingen som så dere som større konkurrenter etter at dere la om taktikken?

Nei, det tror jeg ikke, konkluderer Kristin.

– Endret taktikk totalt

I kveldens episode av «Farmen» tømmer Kristin og Kim utedoen og da blir de enig om å endre taktikk.

– Tidligere har vi valgt å ligge litt lavt i terrenget med å vise oss i lag eller å gå turer sammen. Sånn at de andre deltagerne ikke se oss som en større konkurrent og prøve å splitte oss. Men i den senere tid har vi skjønt at det spiller ingen rolle og de andre her synes det bare er trivlig at vi to har funnet tonen. Så vi har endret taktikken totalt. Nå er vi åpen om alt, sier Kim Sondre i episoden.

– Funker det, sier Kristin.

Kult å tømme utedo

Til «God kveld Norge» røper Kim Sondre at det var koselig med den nye taktikken.

– Så lenge Kristin og jeg fikk være sammen så kunne vi gjøre hva som helst. Denne gangen var det å tømme utedoer og det var kanonkult, sier Kim Sondre om den illeluktende oppgaven de var satt til.