julie aas rye farmen
julie aas rye farmen

– Jeg lager ikke pes for gruppa

Julie nekter å spise grisen på gården. Se video som ikke er vist på TV!

I Farmens tredje uke nærmer det seg slakt på gården.

Se video øverst!

Det hadde ikke blitt noe diskusjon nå hvis det skulle blitt en ny slakt.

Mens de andre deltakerne er i fyr og flamme over å endelig kunne spise kjøtt, er Julie Aas Rye (27) lite tilfreds med situasjonen.

– Her inne blir det veldig feil for meg å spise de dyra som jeg ser på som mine venner. Jeg har fått et forhold til dem, det er derfor jeg ikke greier å spise det kjøttet her inne, sier hun.

Se også: Hanne: – Per Arne er en supersnik

Spent storbondevalg

27-åringen er derfor spent fremfor kveldens storbondevalg:

– Eneste grunnen til at jeg ikke vil bli storbonde er fordi da må jeg være tilstede under slakten, sier hun i kveldens episode.

Få en smakebit på kveldens episode: - Det er den dagen jeg har gruet meg til lenge


– Ikke stress for noen

Fra første dag har Julie alltid sagt at dersom det skal slaktes vil hun helst ikke være med på selve slakten, og helst ikke spise kjøttet.

– Jeg tror at de fleste her, som jeg trives i selskap med, respekterer fullt og helt at jeg ikke spiser grisen. Og jeg lager ikke pes for gruppa, så det burde ikke være stress for noen, sier dyrevennen.

Se også: Siv: – Hvis det er noen jeg er irritert på så er det Tommy

Forstår at folk vil ha kjøtt

Konkurrenten Kim Andrè Ågedal (23) prøver forberede Julie på at det kanskje vil bli en ny slakt på gården. Dette tror hun skal gå greit.

– Ja, får se om jeg er tøffere da. Jeg har allerede blitt mye bedre da. Det hadde ikke blitt noe diskusjon nå hvis det skulle blitt en ny slakt. Jeg forstår at folk vil ha kjøtt, sier hun forståelsesfullt.

Test deg selv: Hva husker du fra de to første Farmen-ukene?