Anthony Ujah. (Foto: TV 2/)
Anthony Ujah. (Foto: TV 2/)

Her blir Ujah hyllet på supporterpub

Lillestrøms firemålshelt mottatt som en konge av fansen.

Fire scoringer og ti poeng på spillerbørsen – ingen tvil om hvem som var rundens store spiller i Tippeligaen.

– Man får ikke en bedre følelse enn dette. Jeg er så lykkelig, og det føles godt å se supporterne så lykkelige. Det at det er mange som støtter klubben, motiverer meg for å gjøre det bra, sier Anthony Ujah til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Lillestrøm med den beste serieåpningen noensinne

Aldri vært så stolt
Etter søndagens herjinger i Telenor Arena, ble Lillestrøms spydspiss hedret på supporternes stampub, Martins.

– Jeg har aldri vært så stolt. Ujah er en superspiller. Det så dere i siste seriematchen mot Strømsgodset i fjor. Han er en superperson, sier en kanarifan.

Se innslag med Ujah og supporterne i videovinduet øverst

Feiret med Berg
Etter flere interne konflikter, har det vært snakket om krise i Lillestrøm. To av dem som skal ha kommet dårlig overens, er Ujah og trener Henning Berg. Mot Stabæk satte imidlertid spissen en effektiv stopper for de spekulasjonene, da han løp rett bort og omfavnet Berg etter 1-0-scoringen.

– Jeg måtte gjøre det. Jeg hadde planlagt at hvis jeg scoret, skulle jeg feire det med Henning Berg. For det er ingen problemer i klubben, slik folk tror. Derfor måtte jeg gjøre det. Nå tror jeg ingen vil tro noe negativt om klubben lenger, og det er jeg glad for, forklarer Ujah.

Venter på det rette tilbudet
I januar var nigerianeren svært nær en overgang til spanske Mallorca. Interessen fra utlandet blir neppe mindre etter fire mål i seriepremieren, men Ujah vil ikke si så mye om egen fremtid.

– Det kommer an på klubben. Hvis det kommer et tilbud som er bra for klubben og meg, så er det bra. Men jeg vil ikke være en pådriver for det.