FERDIG I ARSENAL? Manuel Almunia kan være på vei bort fra Arsenal. (Foto: David Ramos/AP)
FERDIG I ARSENAL? Manuel Almunia kan være på vei bort fra Arsenal. (Foto: David Ramos/AP)

Tabbe-Almunia tilbake for Arsenal

Men rødtrøyene reddet ett poeng mot West Bromwich.

West Bromwich - Arsenal 2-2:

Arsenal maktet å redde et poeng etter å ha fått en sjokkåpning mot West Bromwich. Kampen så ut til å være kjørt da Manuel Almunia gjorde en merkelig manøver da han ruste ut i en løpsduell mellom sin egen midtstopper Squillaci og West Brom-spiss Peter Odemwingie.

Arsenals nysignering Jens Lehmann kunne på benken erkjenne at han muligens er nærmere en startoppstilling enn hva både han selv og Arsenal-manager Arsène Wenger tør å tenke på.

TV 2 Play: Se alle lørdagens Premier League-scoringer her

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sjokkåpning
Hjemmelaget tok ledelsen etter tre minutter da Steven Reid gikk opp i lufta og stanget ballen i nettmaskene bak en sjanseløs Almunia i Arsenal-målet.

Like før pause var Robin van Persie frempå og headet ballen i tverrliggeren og en famlende Aaron Ramsey klarte på merkelig vis å bomme på returen.

West Bromwich økte ledelsen etter en gigantisk Arsenal-tabbe. Almunia ruste ut i en løpsduell mellom Sèbastien Squillaci og Peter Odemwingie. På uforklarlig vis rotet de to Arsenal-spillere det til og Odemwingie kunne trillle ballen i et åpent mål.

Sterk sluttspurt av Arsenal
Etter 70 minutt reduserte Arsenal etter pent veggspill mellom Marouane Chamakh og Andrej Arsjavin. Russeren rappet til ballen og den suste i nettet bak en sjanseløs Scott Carlson i West Bromwich-muret.

Arsenal utlignet i det 78. minutt ved Robin van Persie. Niklas Bendtner vant en duell på bakerste og headet ballen inn i feltet. Der lå van Persie som slang seg i en duell og ballen trillet over målstreken til stor lettelse for The Gunners.

Se høydepunktene og scoringene øverst i saken