VPM_Carsten02 (Foto: Vibeke Mellbye/www.kristinogvibeke.com/TV 2)
VPM_Carsten02 (Foto: Vibeke Mellbye/www.kristinogvibeke.com/TV 2)

Millionær på ett minutt

Én million kroner står på spill for deltakerne i TV 2s nye lørdagssatsing.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Vinn på minuttet» er basert på flere enkle, men samtidig krevende utfordringer. Vi kan garantere at du får lyst til å prøve hjemme!

Gjennom tolv programmer utover våren får deltakerne i «Vinn på minuttet» sjansen til å vinne opp til én million kroner. Carsten Skjelbreid er programleder for gameshowet, basert på det svensk-amerikanske konseptet «Minute to Win It», som har gjort suksess på NBC i USA, SVT i Sverige og i 26 andre land.

Nå kommer farsotten til Norge!

«Vinn på minuttet» er basert på flere enkle, men samtidig krevende utfordringer. Det unike er at oppgavene skal løses ved å bruke dagligdagse gjenstander som man finner i de aller fleste hjem. Her er det meningen at ALLE skal kunne prøve seg på oppgavene. Og som navnet sier, har man bare ETT minutt på hver oppgave. Klarer deltakeren alle oppgavene, er premien én million kroner.

Her får man satt koordinasjon, presisjon og innlæringsevne på prøve. Utfordringene varierer i vanskelighetsgrad, og deltakerne har bare ett minutt på seg på hver øvelse. Den som mislykkes ryker ut. Samtidig klatrer de som klarer hver oppgave på en prisstige. Den som klarer de ti utfordringene på den tilmålte tiden, vinner hele én million kroner.

I premiereprogrammet er det Andrea Hommelstad Os (22) fra Hamar og Murat Motevalli (22) fra Oslo som skal prøve seg i studio hos Carsten Skjelbreid.

Se premieren av «Vinn på minuttet» på TV 2 lørdag kl. 20