Lilljord
Lilljord

– Går vi videre fra «Norske Talenter» i kveld så stiller vi i bikini neste gang

Artister stiller på audition i dameklær.

Drag-duoen Geir Lillejord og Cårejånni Enderud deltar i kveld i «Norske Talenter» på TV 2.

De to skuespillerne og dragartistene har lang fartstid fra underholdningsbransjen, blant annet som medlemmer av Great Garlic Girls og Ruth og Vigdis fra TVNorge-programmet med samme navn.

Lillejord
Lillejord

– Vi opptrer helst for eldre og sjuke

På «Norske Talenter» stiller de to som mor og datter; Bjørg Münster og Berit Bislett.

– Vi opptrer helst for eldre og sjuke. For å presentere meg selv heter jeg Berit Bislett, er 53 år og var Miss telemark i 1972. Jeg har vært veldig populær. Jeg mistet alle vennene mine på grunn av at jeg var veldig pen, sier Bislett til «God kveld Norge».

Artisten gleder seg til å opptre på TV 2.

– Hadde vi ennå hatt muligheten til å vise fram alle talentene våre. Det hadde blitt et langt program, sier Bjørg.

– Mia Gundersen er veldig sjuk i hodet

Geir Lillejords karakter Berit Bislett var fast innslag på NRKs påskenøtter for tre år siden, sammen med skuespiller Geir Schau. Han har også deltatt i den norske Grand Prix-finalen med låta «Absolutely Fabulous» sammen med Dean Andersen i gruppa «Queentastic».

Nå håper han og makker Cårejånni Enderud på suksess i «Norske Talenter».

– Vi skal synge litt i dag og trylle litt. Vi skulle egentlig også gjort trapesnummeret vårt som vi er så kjent for i Grenland. Men det kunne vi ikke gjøre fordi Berit er så dårlig i magen, sier Cårejånni «Bjørg Münster» Enderud.

– Vi jobber jo helst for eldre og sjuke, men når vi visste at Mia Gundersen satt i juryen så tenkte vi at her går det rett hjem for hun er veldig sjuk i hodet hun også. Hun er jo det, ikke for å henge ut henne altså. Det har stått i bladene også det, ler de to.

Geir-lillejord
Geir-lillejord