anka (Foto: Peter Bregg, © pbr)
anka (Foto: Peter Bregg, © pbr)

Nå angrer Anna Anka på skilsmissebråket

– Det finnes en grense for hvor langt man kan gå, og vi gikk altfor langt.

Etter skilsmissen med Paul Anka, har Anna Anka blitt nødt til å tjene sine egne penger.

Det har hun blant annet klart ved å ta ymse reklameoppdrag, deriblant for Prix, hvor hun harselerer med sin egen kjendisstatus.

Nå forteller Anka «God kveld Norge» at hun aldri har hatt det bedre.

– Jeg har fått min egen identitet – jeg er ikke Paul Ankas frue. Jeg er Anna Anka. Det er det jeg liker, at man er seg selv, man er ikke under noen andre. Nå kan jeg ta hånd om meg selv, og trenger ikke en kjent sanger. Jeg har alltid jobbet, og jeg har alltid hatt mine egne penger, sier hun i videoen du kan se øverst.

– Vi gikk langt over grensen

Det siste året har Paul og Annas skilsmisse blitt hyppig omtalt i pressen. De kom begge med krass kritikk overfor hverandre, og nå sier den svenske blondinen at hun angrer på måten hun har oppført seg på.

– Vi oppførte oss ille begge to. Vi sa dumme ting og gjorde dumme ting. Det finnes en grense for hvor langt man kan gå, og jeg synes vi gikk over den grensen. Altfor langt.

Anna sier at livet hennes er mye bedre enn før.

– Livet mitt er mye bedre enn det var med Paul. Det er fortsatt glamorøst – jeg har i dag et enda større hus. Hadde du sett det huset, hadde du trodd det var et hotell. Det er veldig kongelig, sier hun og ler, før hun legger til:

– Det er ikke akkurat den svenske stilen, men jeg har aldri vært typisk svensk.

Les også:Her viser Dorthe magen til Anna Anka