Marianne videodagbok farmen
Marianne videodagbok farmen

– Håper jeg klarer å sove

Se Mariannes videodagbok fra natten før hjemreisen ble et faktum. Se video!

Under Farmens andre uke var det til slutt Marianne Wåhlberg (29) som måtte pakke sakene og reise hjem.

Se Sivs videodagbok: – Hvis det er noen jeg er irritert på så er det Tommy

Sittende alene i førstekjempehytta ladet hun opp til tvekampen med stor ro.

– Håper jeg ikke våkner alt for tidlig, håper jeg klarer å sove til litt utpå dagen, tror det kan bli en lang dag ellers, sa hun videodagboka på forhånd.

Se Sivs videodagbok: – Hvis det er noen jeg er irritert på så er det Tommy

Usikker på taktikken

Som andrekjempe stod hun fritt til å velge tvekampkategori mot førstekjempe Siv Annie Bjørnvåg (41). Til tross for denne fordelen holdt det ikke mot den sterke konkurrenten da de møttes i melkespannholdning.

I Mariannes videodagbok – som ble spilt inn døgnet før tvekampen, avslører hun at hun ikke er helt sikker på hvilken kategori hun skulle velge, til tross for at hun egentlig hadde bestemt seg på forhånd.

– Jeg hadde egentlig tenkt ut på forhånd hva jeg skulle velge, men nå når jeg sitter midt i det så blir det litt til at jeg må tenke ekstra nøye gjennom det, sa hun.

Ikke kunnskap

Marianne valgte bevisst ikke kategorien kunnskap i frykt for sitt eget kunnskapsnivå.

– Jeg vet ikke hvordan kunnskapsnivået hennes er, men mitt er vel kanskje heller ikke på det høyeste. Jeg tror nok ikke det blir kunnskap, for jeg har veldig veldig lyst til å slå henne i kamp i morgen, meddelte Marianne.

Til tross for hennes høye ønske om å bli værende på Farmen ble det Siv og ektemannen Ståle som kunne juble over en uke til på gården.

Se alt om Farmen 2011 her!