Kates Kjole 2 (Foto: LUKE MACGREGOR, © LM/JB)
Kates Kjole 2 (Foto: LUKE MACGREGOR, © LM/JB)

Kjolen som kapret prinsen solgt for 702.000 kroner

Catwalk-kjolen som angivelig markerte starten for den kongelige romansen mellom Prins William og Kate Middleteon, gikk nylig under hammeren.

Hjertet til Prins William skal ha gjort et ekstra hopp da han så sin medstudent Kate Middelton vandre nedover catwalken iført det gjennomsiktige hylsteret.

Se video:

504421

Denne skjebnesvangre kvelden ble starten på den kongelige romansen, som kulminerer i det som trolig blir vårens store eventyrbryllup 29. april.

Bladde opp 702.000 kroner

Kjolen, som kostet snaue 500 kroner å lage, ble nylig solgt på auksjon for 702.000 kroner til en anonym romantiker, skriver People.com

Kjolens designer Charlotte Todd ante lite om at plagget skulle forandre livet til Kate Middleton, men da hun lagde den for ni år siden til skolens moteshow, var temaet «forførelsens kunst»

— Og det var jo ganske passende. På det tidspunktet ante jeg ikke hvem Kate Middleton var og det var heller ikke jeg som valgte at nettopp hun skulle bære den. Det var helt tilfeldig! fortalte Todd, som er henrykt over at plagget nå er en del av kongelig historie.