ROAST: Panelet i «Roast» holder ikke tilbake med sine verbale angrep. (Foto: TV Norge)
ROAST: Panelet i «Roast» holder ikke tilbake med sine verbale angrep. (Foto: TV Norge)

Seerne svikter mobbe-tv

Droppet med 100 000 seere fra første til andre program.

Seertallene på TV Norges humorsatsing «Roast fra Chat Noir» har rast siden premieren sist onsdag.

Tukting av kjendiser

Thomas Giertsens idè om offentlig tukting av kjendiser får altså dårlig mottagelse av folket.

– Det sies at den man elsker, tukter man. Roast er programmet som bekrefter det bibelske ordtaket. Og til å tukte sine venner, har vi invitert noen av de skarpeste og mest verbale komikerne i landet. Jeg håper seerne setter pris på det, sa Thomas Giertsen i en pressemelding tidligere.

Les også: Thomas Giertsen henger ut venner

Programleder Helén Vikstvedt har inviterert et skarpt og verbalt panel bestående av blant annet Jonna Støme, Elisabeth Andreassen og Thomas Giertsen som på grovt vis henger ut en invitert hedersgjest med mobbing og personangrep.

Thomas Giertsen har fått med seg flere kjente komikere som blant annet Espen Eckbo, Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, Silje Stang, Lisa Tønne og Henrik Thodesen som tar mobbingen med humor.

Tallene raste med 100 000

TV Norges humorkveld på onsdag hadde strålende seertall med populære «Bingobanden»s 371 000 seere, og «Total Blackout» med 270 000 seere. Men «Roast» duppet ned på 193 000 seere, og det er 100 000 mindre enn på premieren.

Programsjef i TV Norge Eivind Landsverk har fortsatt is i magen og er fornøyd med TV Norges humorkveld på onsdager.

– Det er skuffende at programmet mister 100 00 seere. En forklaring på det er at Viasat 4 hadde gode tall på forballkampen onsdag. Når det er sagt er dette et nytt humorkonsept som må få tid til å sette seg, så vi har fortsatt is i magen. Vi er fornøyd med at vi klarer å dra nye seere på «Bingobanden» og «Total Blackout», og at humorkvelden innfrir, sier Eivind Landsverk til «God Kveld Norge».