ladyboy
ladyboy

Transe-sjokk i Thailandsk TV-konkurranse

Overrasket alle i «Thailand's Got Talent».

27 år gamle Bell Nuntita trollbandt det thailandske dommerpanelet i «Thailand's Got Talent» med sin flotte, lyse sangstemme.

Så overrasket hun dommerne igjen da hennes stemme plutselig ble maskulin.

Sto frem som transe på TV

Snutten viser en tilsynelatende ung og søt jente som skal delta i talentprogrammet med to sanger hun har remikset selv. Nuntita åpner sangen med lys vokal, og får umiddelbart god respons av både programlederne og publikum.

(Saken fortsetter under videoen)

Men det er når hun går ned noen toner, og den mørke stemmen trer frem at jubelen virkelig står i taket. Dommerne kaster på hodet, og ler, tydelig overrasket.

– Instinktet mitt sa at du var transseksuell, men da du begynte å synge lurte du meg til å tro at du var jente, sier én av dommerne etter fremførelsen.

– Etter at du begynte på det mannlige verset burde jeg stolt på magefølelsen, fortsetter han.

Les også: Erlend Bratland: - Ja, jeg er homofil

Alle dommerne ga henne tommelen opp, og hun har nå høstet en stor fanskare som håper hun vil ta over tittelen som den nye vinneren av den thailanske utgaven av «Norske talenter».

Ble slått av faren

I senere intervjuer har hun vært åpen om sin legning, og forteller blant annet at det har vært en tøff reise.

– Jeg har blitt mye mobbet, og fått høre dritt som «din homo». Men jeg har måtte holde det inni meg hele tiden. Faren min ville ikke akseptere meg, så det kom til et punkt hvor han slo meg så hardt for at jeg skulle gå fra å være transseksuell til å bli normal igjen, sier hun ifølge samesame.com.

– Jeg vil bare si til pappa at jeg er veldig glad i han, og at jeg klarer dette.

Transseksuelle, eller kathoey som det kalles i Thailand, er et langt mer utbredt og godtatt fenomen i Thailand enn i andre deler av verden. Det blir sett på som et tredje kjønn. Det har blitt lagd flere dokumentarfilmer om kathoeyer, deriblant har livet om kickbokseren Nong Turn blitt foreviget på film gjennom «Beautiful Boxer» fra 2003.