Untitled 1 (Foto: Arne Reginiussen/TV3)
Untitled 1 (Foto: Arne Reginiussen/TV3)

– Hvis dette blir sendt på TV, saksøker jeg dem

«Paradise»-deltaker ble tatt opp mens hun gjorde sitt mest fornødne.

«Paradise Hotel»-deltaker Maren Edvardsen Kallhovd reagerer på at hun i tirsdagens episode av realityserien blir eksponert mens hun sitter på toalettet.

Voldsomme lyder

Man hører tydelig at deltakeren sitter inne på toalettet og lager lyder.

– Det er litt deilig å lage lyd, sier hun i episoden.

– Feis du, spør Jeanette Ervall , som står i rommet ved siden av.

Videre hører man Maren som sier:

– Fy faen, denne er hard, altså. Herregud. Men nå tror jeg den kommer. Hvis dette blir sendt på TV, saksøker jeg dem, avslutter Maren i episoden.

– Unødvendig

Da «God kveld Norge» spør Maren om episoden, blir hun overrasket. Etter å ha fått sjekket opp i saken, sier hun følgende:

– Det er litt overraskende. Jeg er ikke sur på TV3, men jeg hadde trodd at de ikke skulle sende slikt. Det har vel ikke så mye med historien å gjøre heller, så det er jo kanskje litt unødvendig, sier hun til «God kveld Norge»

Maren hadde fått inntrykk av at TV3 ikke hadde noen interesse av å vise fra når deltakerne var på do, og er derfor overrasket over kanalens beslutning.

– Alle går jo på do, så sånn sett er det jo ikke farlig. Jeg skjønner heller ikke hvorfor det er interessant å se at noen er på do. Det er jo det mest normale folk gjør, sier Maren.

– Gjort med glimt i øyet

Presseansvarlig for Paradise Hotel, Øyvind Rognlien Skovli i TV3, sier til «God kveld Norge» at det hele er gjort med glimt i øyet. Han mener derfor det er greit å vise seansen på TV.

– Bakgrunnen for at seansen er tatt med er rett og slett for å vise Marens væremåte sammen med de andre deltakerne og forholdet til Jeanette. Dessuten er det et klipp som med glimt i øyet viser hvor fortrolige deltakerne har blitt med hverandre etter forholdsvis kort tid på hotellet, sier han.