Kim Sondre (Foto: Stella Pictures)
Kim Sondre (Foto: Stella Pictures)

Farmen-Kim sendte nakenbilder til TV 2

– Jeg hadde ingen betenkeligheter med å sende bildene.

Kim Sondre Krantz Hagen (27) fra Leknes i Lofoten hadde en spesiell innfallsvinkel da han søkte på «Farmen» på TV 2. Han sendte nemlig inn nakenbilder av seg selv.

– Jeg skrev jo knapt hva navnet mitt var, så bildene må nok være grunnen til at jeg ble med. Ellers skrev jeg at motivasjonen min til å delta var at jeg synes Gaute Grøtta Grav var en dårlig programleder, og at jeg har planer om å vinne hele driten og overta jobben hans, uttaler Kim leende til VG.

Ingen betenkeligheter

Ifølge et intervju med lokalavisen Lofot-Tidende søkte han da han lå søvnløs på jobb i Nordsjøen.

– Jeg hadde ingen betenkeligheter med å sende bildene. Det var de eneste bildene jeg hadde på maskinen, siden jeg akkurat hadde kjøpt meg ny Mac. Den dagen hadde jeg skiftet fra kveld- til dagvakt på plattformen, og siden jeg var søvnløs falt det seg naturlig å søke da jeg så TV 2 trengte deltakere. En ren impulshandling, sier 27-åringen til VG.

Romanse på gården

Single Kim har allerede gjort seg bemerket i «Farmen». Han har nemlig hatt antydninger til en romanse med Kristin Glück Evensen.

– Veien til kvinnens hjerte går ofte gjennom maten, og det ser vi godt i eldhuset. Jeg har noen fordeler siden jeg kunne bake. Jeg tror Kristin ble mer interessert på grunn av det. Jeg vet ikke hva hun tenker eller føler. Men det var respons der, sa Kim nylig til «God kveld Norge».