Farmen Ståle mann
Farmen Ståle mann

Farmen-Ståle: – Kvinnfolk! De burde holdt seg på kjøkkenet og lagd unger

«Farmen»-deltager Ståle Bjørnvåg (39) oppgitt over Julie og Mariannes innsats i smia.

I kveldens «Farmen» blir smia fylt av røyk når Marianne Wåhlberg (29) og Julie Aas Rye (27) prøver å få den i gang. De klarer ikke å finne ut hva som er feil. Derfor kommer Ståle Bjørnvåg inn i smia. Hoderistende mener han at jentene øyeblikkelig burde forstå at man ikke kunne blåse med overtrykksventilen åpen.

– Håpløst!

Dermed åpner han sin egen ventil i frustrasjon og kommer med følgende utblåsning:

– Det er galskap satt i system. Det er som om man ber dem om å fylle diesel på bilen også kommer de med olje på tanken istedenfor. Håpløst! Kvinnfolk! De burde holdt seg på kjøkkenet og lagd unger. Det skulle de gjort, sier den frittalende Ståle Bjørnvåg om Marianne og Julie.

– Ikke mannsjåvinist

– Det var en spøk. Jeg håper at folk skjønner det er en fleip. Jeg er ikke en mannsjåvinist, ler Ståle Bjørnvåg i dag.

– De som ikke kjenner meg vil kanskje reagere på mine fleipete og flåsete uttrykk. Men hvis man ikke tåler en fleip som dette, står det dårlig til med det norske folk, sier han, men tilføyer:

– Jeg forstår jo at fleipen er litt på kanten. Men jeg jobber med mye kvinnfolk og de er like flinke i jobben som mannfolka, sier han og understreker at han ikke mente det han sa:

– Mannfolk passer like godt på kjøkkenet som kvinnfolk!

– For å provsere

Marianne, som sto i smia, må bare le av Ståle.

– Det meste Ståle sa og gjorde var for å provesere. Så det er ingen vits i å la seg provosere. Jeg må bare si: Han om det, sier Marianne Wåhlberg.

Men understreker at han ikke hadde noe grunn til å klage på jobbingen til Julie og henne.

– Vi jobbet ræva av oss. Vi rula den smia. Vi var skikkelig jentene i røyken.