NIKLAS VINDEL: Niklas leter etter
NIKLAS VINDEL: Niklas leter etter "Den rette". Når Paradise Hotel vinneren finner henne ser han ikke bort fra at han vil tatovere hennes navn på kroppen sin. (Foto: Mona Ranum 5023)

Niklas vil bruke «Paradise Hotel» til å få seg kjæreste

– I fjor som i år så koste jeg meg med alle jentene jeg.

Tidligere denne uken ble det kjent at Niklas Vindel gjør comeback på «Paradise Hotel». 25-åringen, som kom på andreplass i fjorårets program entrer nå det beryktede hotellet for andre gang.

Privat er Niklas fortsatt singel, noe seerne vil merke, ifølge han selv.

– Vil ha kjæreste

På spørsmål fra «God kveld Norge» om hvem han fikk best kontakt med inne på hotellet, drar Niklas frem en mannlig konkurrent.

– Med en gang jeg kom inn så fikk jeg god kontakt med Ole. Vi er fra samme by og da ble det veldig enkelt, så da holdt vi på en måte sammen, sier han.

Men som i fjor hadde Niklas også et godt øye til flere av jentene.

– Jeg fikk god kontakt med alle damene. Det er sånn Niklas kjører stil. Som i fjor som i år så koste jeg meg med alle jentene jeg, sier han.

– Og sivilstatusen er?

– Sivilstatusen er dessverre singel. Jeg har ikke funnet meg ei jente enda, men jeg har veldig lyst til å finne det. Jeg kan med glede si at jeg er ute etter kjæreste, og det kommer jeg til å si inne på «Paradise» også. Det kommer seerne til å merke, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Niklas Vindel gjør comeback i årets «Paradise Hotel»: – Hva er dette for en gjeng med drittunger?

– Drittunger

Vindel fikk et litt spesielt møte med årets deltakere da han først ankom hotellet. De fleste var nemlig langt yngre enn hans 25 år.

– Førsteinntrykket mitt da jeg sjekket inn på hotellet i år var bare hva er dette for en gjeng med drittunger. I forhold til meg selv, da. Så jeg måtte bare komme meg inn i mengden og bli kjent med alle sammen, sier Niklas.