take that (Foto: KGC 04, © OD)
take that (Foto: KGC 04, © OD)

– Robbie Williams forlater Take That – igjen

Nå vil stjernen prioritere solokarrieren.

I fjor sommer ble det kjent at Robbie Williams var tilbake igjen i sitt gamle band «Take That».

– Jeg er litt flau over hvor glad jeg er for at vi er sammen igjen. Det føles som å komme hjem, sa en svært fornøyd Robbie ifølge Daily Mail etter comebacket.

Etter å ha gitt ut platen «Progress» og turnert verden rundt med bandet, skal nå gjenforeningen gå mot slutten. Nå vil Robbie gå solo igjen, ifølge Cover Showbiz.

Går solo

Williams skal være bestemt på å signere en solo-kontrakt bare etter måneder etter Take That-comebacket.

– Robbie har vært veldig sterkt knyttet til Take That-prosjektet og han gleder seg skikkelig til å dra på turne med guttene, men han har aldri sagt at han ikke ville spille inn sin egen musikk igjen, sier en kilde til New of the World.

– Det er viktig for han å ivareta solokarrieren siden han er en av de mest suksessfulle britiske artistene, fortsetter kilden.

Robbie skal ha bestemt seg for å signere en ny solokontrakt med selskapet Universal, men vil først gjøre seg ferdig med alle engasjementene han har med Take That.

Stor suksess

Take Thats gjenforeningsplate «Progress» har solgt mer enn to million eksemplarer i Storbrittania alene.

Det populære bandet ga seg for første gang i 1996, men i 2005 gjorde medlemmene Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen og Howard Donald comeback. I 2010 var ringen slutten da Robbie Williams ble gjenforent med bandet som for alvor gjorde han kjent.