ÅLESUND  20101031.
Branntrener Rune Skarsfjord etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Brann på Color Line Stadion i Ålesund søndag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
ÅLESUND 20101031. Branntrener Rune Skarsfjord etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Brann på Color Line Stadion i Ålesund søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
Knut Tørum (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Knut Tørum (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Start - Brann avlyst på grunn av flytrøbbel

Brann-spillerne måtte lande på Torp.

Torp/Bergen (TV 2 Sporten): Start - Brann skulle egentlig sparkes i gang kl. 15 søndag, men lagenes generalprøve før Tippeliga-starten er avlyst på grunn av flytrøbbel.

Tekniske problemer
Branns fly landet på Torp og blir værende der på grunn av tekniske problemer. Det har ikke vært noen dramatikk, men for at Brann skulle ha spilt kampen hadde de vært nødt til å ta buss til Kristiansand, noe som tar tre timer.

– Det var noen tekniske problemer med flyet til Brann. De landet i Sandefjord, men fikk ikke ta av derfra. Nå kommer de seg ikke hit, sier Start-trener Knut Tørum til TV 2 Sporten.

Derfor ble det besluttet å avlyse kampen. En del av Brann-spillerne har allerede reist hjem til Bergen på grunn av sponsorforpliktelser søndag kveld.

– Jeg håper og tror at vi kan få spilt i morgen, vi prøver å ordne det til i morgen, sier Tørum, men det ønsket får ikke Start-sjefen innvilget.

For Brann er det ikke aktuelt å spille kampen senere i uken, selv om trener Rune Skarsfjord også gjerne vil gi spillerne kamptrening før hjemmekampen mot RBK.

– Ødelegger ikke oppkjøringen
Alternativene er å spille en internkamp, eller toppe med A-laget mot Løv Ham som egentlig skal møte Brann 2.

– Det er ingen krise at kampen er avlyst, men det er kjedelig, sier Skarsfjord, og legger til:

– Det ødelegger ikke oppkjøringen.

Han mener den lange oppgjøringen gjør at det ikke er noen krise generalprøve ble avlyst.

– Det er jo ikke slik at det er noe vi nå ikke får øvd på nå. Vi har jo hatt en lang oppkjøring, sier han.