Heidi Løke (Foto: Alley, Ned/Scanpix)
Heidi Løke (Foto: Alley, Ned/Scanpix)

Larvik vant «treningskampen»

Hadde få problemer med å slå tyske Leipzig i Mesterligaen.

Larvik – Leipzig 29-19:

Før møtet med tyske Leipzig sa Larvik-trener Tor Odvar Moen at laget ønsket å bruke kampen som trening til Mesterliga-sluttspillet.

– Vi fikk kjenne på nivået vi må være på da vi møtte Györ (tap 16-25), og da må vi trene for å komme dit, sa Moen.

LES OGSÅ: Larvik trener i Mesterligaen

Larvik fikk små problemer med å vinne kampen. Til pause ledet de 14-10, og i andre omgang økte ledelsen gradvis. Da sluttsignalet lød, sto det 29–19.

Løke vil jobbe med angrepsspillet
Heidi Løke var nok en gang toppscorer, med sine ni mål.

– Det her ble i alle fall en overbevisende seier. Vi står bra bakover, og så er både Cecilie og Lene gode i mål. Men vi bommer veldig mye fremover, så vi får jobbe litt med det på trening, sier en mellomfornøyd Løke til TV 2 Sporten etter kampen.

Bursdagsbarnet Cecilie Leganger (36 år) er enig Løke sin vurdering av forsvaret.

– Jeg synes jentene var flinke. Det fungerer utrolig bra når de står tett i midtforsvaret så vi kan rulle dem ut på kant, for både jeg og Lene er sterke på kantskudd, forteller Leganger.

Fornøyd trener
Leipzig har ikke tapt med større margin tidligere i årets Mesterliga. Tor Odvar Moen er imponert over forsvarsjobben til sitt eget lag.

– Jeg synes vi får svar på noen av de tingene vi er ute etter. Vi har krigerinnstillingen, står på bakover og holder dem under 20 mål, så jeg er godt fornøyd med det, sier Moen.

– Det blir ikke så vakkert hele tiden, det vi gjør. Men det er bra drag bak det, og det skal vi ta med oss videre.