Sir Alex Ferguson jakter sin 100. seier i Mesterligaen. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Sir Alex Ferguson jakter sin 100. seier i Mesterligaen. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Ferguson sikker på at laget hever seg

Sir Alex Ferguson er sikker på at hans mannskap vil heve seg, og uttalte seg samtidig for første gang om Jamie Carraghers takling av Nani.

Manchester United håper å finne tilbake til formen i dagens storkamp i FA Cupen mot Arsenal. Manager Sir Alex Ferguson er skuffet over resultatene den siste tiden, men er sikker på at laget skal heve seg.

– Noe alle må gjennom
– Vi har erfaring nok til å slå tilbake. Dette har skjedd med oss før. Alle klubber må gjennom perioder i løpet av sesongen der ikke alt er like rosenrødt. Når vi har dårlige perioder må vi bare reise oss igjen, sier Ferguson til Sky Sports.

LES OGSÅ: Ferguson: – Jeg synes synd på meg selv

Og skotten tror han har forklaringen på Uniteds imponerende evne til å slå tilbake gang på gang.

– Det er en ny dag i historien til Manchester United. Den samme historien som vi tar med oss inn i hver kamp. Evnen til å gjøre dette har vært en styrke i alle lagene vi har hatt her, mener Ferguson.

Nani ute på ubestemt tid
Den porugisiske vingen Nani fikk en stor flenge i venstre legg, etter en takling fra Jamie Carragher i helgens kamp mot Liverpool. Nani er helt sikkert ute av møtet mot Arsenal, og Ferguson tør ikke spå når han er tilbake på banen.

– Vi klarte å sy det sammen, noe som er gode nyheter. Vi må prøve å unngå infeksjon. Hevelsen har gått betraktelig ned, men det er vanskelig å si hvor fort han er tilbake.

På fredagens pressekonferanse uttalte United-manageren seg for første gang om hva han synes Carraghers takling i søndagens oppgjør.

– Det var en forferdelig takling, men nå er det ingenting å gjøre med det, annet enn å gå videre å fortsette som før.

Med flere skader på viktige spillere ser Ferguson fram til den kommende pausen i kampprogrammet.

– Heldigvis får vi to uker pause etter neste lørdag på grunn av landskampene, sier Ferguson.