Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson
Premier League

Ferguson: – Jeg synes synd på meg selv

Første tapte serieleder Manchester United for regjerende mester Chelsea. Fem dager senere ble vondt verre da Alex Fergusons menn ble banket av Liverpool på Anfield. Nå snakker Fergie ut.

Alex Ferguson snakket ikke til pressen etter tapet for Liverpool søndag – og lot heller ikke spillerne eller noen i Manchester United uttale seg i etterkant av kampen på Anfield.

– Jeg synes synd på meg selv. Jeg har ikke hatt en enkel uke, sier Alex Ferguson på en pressekonferanse, ifølge The Guardian.

– Hver eneste kamp teller
Ferguson ønsket ikke å snakke om de foregående tapene, og fokuserte heller på FA-cupkampen mot Arsenal lørdag.

– Vi må se fremover. Det ligger stor muligheter og utfordringer foran oss resten av sesongen. Det er suverent å være involvert i toppen i mars. Da blir hver eneste kamp viktig, sier Ferguson videre.

– Jeg har ingen unnskyldninger for den forferdelige prestasjonen mot Liverpool, som var et bedre lag og som fortjente seieren. Jeg var bare skuffet fordi vi ikke presterte på det nivået jeg forventer og som, for å være ærlig, vi vanligvis gjør, sier Alex Ferguson.

Mener Arsenal overrasker
United-sjefen er overrasket over hvilken klubb det er som puster dem i nakken på oppløpet.

– I fjor slapp Arsenal taket i februar-mars og lot oss og Chelsea kjempe om tittelen. Jeg tror alle trodde at det samme ville skje denne sesongen, men Tottenham og Manchester City som utfordrere bak, men Arsène Wenger og hans spillere har stokket om på den antatte rekkefølgen. De er helt klart en stor trussel for oss denne sesongen, sier Ferguson om mannskapet United møter allerede lørdag, ifølge The Guardian.